Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Spartherm Sino

De Spartherm Sino serie wordt gevormd door twee prachtige houtkachels, namelijk de Spartherm Sino City en de Spartherm Sino L. Beide toestellen zijn voorzien van een krachtig nominaal vermogen en een hoog rendement. Dankzij de ovalen en moderne vormgeving zijn de kachels uitermate geschikt voor nieuwerwetse wooninterieurs. U heeft de mogelijkheid om het interieur en exterieur naar eigen wens te verkrijgen. Denk hierbij aan een praktische draaivoet, een ander verbrandingssysteem en prachtige bekledingen. Deze kachels zijn te verkrijgen in de fantastische uitvoeringen zandsteen Caramello en speksteen.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Spartherm Sino interieur en exterieur opties

Het verschil tussen beide houtkachels zit hem in het vermogen, de vormgeving en de mogelijkheden voor de bekleding. De Spartherm Sino L heeft namelijk een nominaal vermogen van 7kW en een rendement van 78%. Standaard is het toestel uitgevoerd met een open verbrandingssysteem. Hierbij wordt de verse zuurstof, voor de verbranding uit de woonruimte getrokken. Daarnaast profiteert u van de innoverende warmteopslag die aan zijkant van de kachel is gemonteerd. Met deze opslag wordt de warmte efficiënt en langdurig opgeslagen en vrijgegeven. Bij dit model heeft u de mogelijkheid om het toestel uit te voeren met een praktische draaivoet. Hierdoor kunt u de houtkachel 90 tot 180 graden draaien, zodat u vanuit meerdere posities geniet van de sensationele vlammen. Tot slot kiest u voor een passende frontbekleding (nero, grafiet of terra) en/of zijbekleding (speksteen of zandsteen Caramello).

 

De Spartherm Sino City is uitgevoerd met een fors rendement van 80% en een krachtig nominaal vermogen van 5kW. Standaard is dit toestel voorzien van een open verbrandingssysteem. Optioneel voert u de houtkachel uit met een gesloten systeem, waarbij de kachel de verse lucht uit een externe ruimte trekt. Net als de Spartherm Sino L is ook de Spartherm Sino City uitgerust met een warmteopslag aan de zijkant. Deze vrijstaande kachel is alleen verkrijgbaar in de uitvoeringen speksteen of zandsteen Caramello.