Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

M-Design Venus

De M-Design Venus serie wordt gevormd door twee soorten uitvoeringen, namelijk inbouwhaarden en vrijstaande houtkachels. Beide uitvoeringen zijn onder een andere naam op de markt gebracht, de Venus Green Plus en de Venus HT/DHT. En hier wordt weer onderscheid gemaakt tussen fronthaarden en doorkijkhaarden. Maar één ding blijft hetzelfde, namelijk de strakke en moderne uitstraling.

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

10 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
  1. pagina 1 van 2
  2. 1
  3. 2

M-Design Venus Green Plus

Zoals eerder gezegd zijn de haarden onderverdeeld onder twee lijnen. De eerste die aan bod komt, is de M-Design Venus Green Plus. Deze serie bestaat grotendeels uit fronthaarden, maar is aangevuld met een doorkijkhaard. Wanneer u kiest voor een fronthaard, dan gaat u voor een centrale opstelling in de woonruimte. Sommige modellen hebben een breed formaat, wat betekent dat u een breed vuurspel aanschouwt. Zo kan iedereen, vanuit iedere hoek van de kamer, genieten van het sfeervolle vuurbeeld. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de M-Design 700 Green Plus. Maar wilt u liever een klassieke sfeer in uw woning creëren? Dan gaat u voor de M-Design 730 Green Plus. Dit is namelijk een vierkante houthaard die ideaal te combineren is met een schouw. Zo kunt u verschillende woonaccessoires op de schouw plaatsen en de haard een eigen karakter geven. Denk aan accessoires als een schilderij, plantjes of een paar kaarsen.

 

Sfeervol genieten vanuit twee ruimtes

En ziet u het volgende al voor u? Heerlijk comfortabel op de bank kijkt u naar de dansende vlammen. Boven en om de haard heen heeft u diverse accessoires geplaatst. Het geheel ziet er prachtig uit. U kijkt vervolgens langs de vlammen heen naar de eetkamer. Dit is namelijk mogelijk met een doorkijkhaard als de M-Design 850 Green Plus Doorkijk. Een doorkijkhaard wordt tussen twee ruimtes geplaatst, zodat de vlammen vanuit beide ruimtes te bekijken is. U kunt bijvoorbeeld in de woonkamer of tijdens het avondeten het sfeervolle vuur voelen en zien. Ideaal wanneer u woonruimte over voldoende ruimte beschikt.

 

M-Design Venus HT en DHT

Maar vindt u een inbouwhaard niet mooi of is er gewoon geen plaats voor? Kies dan voor een vrijstaande houtkachel van M-Design. Praktisch en modern. Het unieke aan deze toestellen is dat ze een draaibare voet hebben, waardoor de kachel in iedere richting gedraaid kan worden. U creëert vervolgens een geheel andere sfeer in de woonruimte. Een houtkachel als de M-Design Venus 1000 HT kan ideaal geplaatst worden in het midden van de kamer. Maar wilt u vanaf de andere kant ook genieten van de vlammen? Dat kiest u voor een doorkijkhaard, namelijk de M-Design Venus 850 DHT. Zo mist u geen enkele vlam in de haard. Standaard wordt ieder model geleverd met een grote kader, wat de houtkachel een brede formaat geeft. Wilt u ruimte besparen? De houtkachels zijn in een kleinere kader (deur) te verkrijgen.