Jacobus Doorkijk

Jacobus Doorkijk

Ons assortiment

De Jacobus Doorkijk-serie bestaat uit drie houtkachels waarbij u van twee kanten een prachtig zicht heeft op het vuurbeeld. Dit komt omdat deze kachels aan twee zijden een deur hebben met een glasvenster. Zo zijn de kachels van Jacobus Doorkijk ideaal om in het midden van een woning te plaatsen. Alle kachels in de Jacobus Doorkijk-serie bevatten, net als alle andere haarden van Jacobus, een hoogwaardig verbrandingssysteem. De kachels zijn verkrijgbaar in 6, 9 en 12 kW.

Merk: Jacobus

Vuurzicht: Doorkijk

per pagina
Sorteer op

Jacobus Doorkijk

Jacobus Doorkijk

Tijdloos design

De kachels van Jacobus, staan bekend om het tijdloze design, de eenknopsbediening, de levenslange garantie op laswerk, staalwerk en het hang- en sluitwerk en het duurzame verbrandingssysteem dat zorgt voor een uitzonderlijk hoog rendement. Deze is in 2008 ontwikkeld door Janco de Jong. Dit verbrandingssysteem zorgt onder andere voor een zeer schone verbranding waarbij de CO uitstoot minder is dan 800mg/Nm3. Een bijkomend voordeel van dit verbrandingssysteem is dat de ruit zeer lang schoon blijft, vanwege het feit dat er volledige verbranding plaatsvindt. De eenknopsbediening zorgt er voor dat de kachel makkelijk regelbaar is. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel kW aan warmte u de ruimte in wilt brengen.

De doorkijkkachels van Jacobus zijn uitermate geschikt om in het midden van de woning te plaatsen als een soort roomdivider. Dit komt omdat deze kachels aan twee zijden een deur bevat met een glasvenster. Zo kunt u van twee kanten genieten van het prachtige vuur. Hierdoor is er altijd een bovenaansluiting aanwezig voor de afvoer van rookgassen en andere afvalstoffen en is een achteraansluiting geen mogelijkheid bij deze kachels. De kachels in de Jacobus Doorkijk-serie bevatten allemaal een energielabel A of hoger.

JAcobus doorkijk-serie

JAcobus doorkijk-serie

Bekijk afmetingen

De Jacobus Doorkijk-serie bevat drie verschillende kachels:

Type     Hoogte in cm     kW
Jacobus 6 doorkijkhaard     78 cm     6 kW
Jacobus 9 doorkijkhaard     88 cm     9 kW
Jacobus 12 doorkijkhaard     88 cm     12 kW

De haarden in de Jacobus Doorkijk-serie hebben allemaal dezelfde diepte van 39 centimeter. De hoogte en de breedte zijn per haard verschillend:

Type     Afmetingen
Jacobus 6 doorkijkhaard     H 780 x B 520 x D 390 mm
Jacobus 9 doorkijkhaard     H 880 x B 620 x D 390 mm
Jacobus 12 doorkijkhaard     H 880 x B 720 x D 390 mm

De kachels in de Jacobus Doorkijk-serie bieden een aantal opties. Zo kunt u er voor kiezen om een zelfsluitende deur aan de kachel toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om een lade voor onder uw haard toe te voegen. Zo zijn deze kachels naar wens aan te passen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met houthaarden

Combineer een haard met meubel

Een haardopstelling

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op