Jacobus Doorkijk

Ons assortiment

De Jacobus Doorkijk-serie bestaat uit drie houtkachels waarbij u van twee kanten een prachtig zicht heeft op het vuurbeeld. Dit komt omdat deze kachels aan twee zijden een deur hebben met een glasvenster. Zo zijn de kachels van Jacobus Doorkijk ideaal om in het midden van een woning te plaatsen. Alle kachels in de Jacobus Doorkijk-serie bevatten, net als alle andere haarden van Jacobus, een hoogwaardig verbrandingssysteem. De kachels zijn verkrijgbaar in 6, 9 en 12 kW.

Merk: Jacobus

Vuurzicht: Doorkijk

per pagina
Sorteer op

Jacobus Doorkijk

Jacobus Doorkijk

Tijdloos design

De kachels van Jacobus, staan bekend om het tijdloze design, de eenknopsbediening, de levenslange garantie op laswerk, staalwerk en het hang- en sluitwerk en het duurzame verbrandingssysteem dat zorgt voor een uitzonderlijk hoog rendement. Deze is in 2008 ontwikkeld door Janco de Jong. Dit verbrandingssysteem zorgt onder andere voor een zeer schone verbranding waarbij de CO uitstoot minder is dan 800mg/Nm3. Een bijkomend voordeel van dit verbrandingssysteem is dat de ruit zeer lang schoon blijft, vanwege het feit dat er volledige verbranding plaatsvindt. De eenknopsbediening zorgt er voor dat de kachel makkelijk regelbaar is. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel kW aan warmte u de ruimte in wilt brengen.

De doorkijkkachels van Jacobus zijn uitermate geschikt om in het midden van de woning te plaatsen als een soort roomdivider. Dit komt omdat deze kachels aan twee zijden een deur bevat met een glasvenster. Zo kunt u van twee kanten genieten van het prachtige vuur. Hierdoor is er altijd een bovenaansluiting aanwezig voor de afvoer van rookgassen en andere afvalstoffen en is een achteraansluiting geen mogelijkheid bij deze kachels. De kachels in de Jacobus Doorkijk-serie bevatten allemaal een energielabel A of hoger.

JAcobus doorkijk-serie

JAcobus doorkijk-serie

Bekijk afmetingen

De Jacobus Doorkijk-serie bevat drie verschillende kachels:

Type     Hoogte in cm     kW
Jacobus 6 doorkijkhaard     78 cm     6 kW
Jacobus 9 doorkijkhaard     88 cm     9 kW
Jacobus 12 doorkijkhaard     88 cm     12 kW

De haarden in de Jacobus Doorkijk-serie hebben allemaal dezelfde diepte van 39 centimeter. De hoogte en de breedte zijn per haard verschillend:

Type     Afmetingen
Jacobus 6 doorkijkhaard     H 780 x B 520 x D 390 mm
Jacobus 9 doorkijkhaard     H 880 x B 620 x D 390 mm
Jacobus 12 doorkijkhaard     H 880 x B 720 x D 390 mm

De kachels in de Jacobus Doorkijk-serie bieden een aantal opties. Zo kunt u er voor kiezen om een zelfsluitende deur aan de kachel toe te voegen. Daarnaast is het mogelijk om een lade voor onder uw haard toe te voegen. Zo zijn deze kachels naar wens aan te passen.