• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Haardplateau met bio-ethanol haard

Haardplateau met haard
Richtprijs haardopstelling
€8.714

De stijlvolle uitstraling van een haardplateau met bio-ethanol haard geeft enorm veel sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Deze 3D-voorbeeld opstelling is 2,60 meter breed en gecombineerd met een bio-ethanol haard van 110 cm breed met front vuurzicht.

Plaatsen van het meubel gebeurt netjes en vakkundig bij u thuis. Afstellen en kleine aanpassingen worden ter plekke uitgevoerd zodat alles perfect past.

Bio-ethanol haard plaatsen in een strakke kolom van vloer tot plafond (saus-klaar) en brand klaar maken.

Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Haardplateau met bio-ethanol haard

Dit is een 3D-voorbeeldtekening van de opstelling haardplateau met bio-ethanol haard van 3,60 meter breed die wij graag voor u maken. Op zoek naar een iets andere variant van deze opstelling? De look & feel van deze fotorealistische tekening is naar eigen smaak en inzichten aan te passen. Uiteraard kunt u op elk moment online een persoonlijk en vrijblijvende offerte aanvragen.

Haardplateau met bio-ethanol haard

Het combineren van een bio-ethanol haard met een haardplateau wordt steeds gebruikelijker. Een bio-ethanol haard kan op een mooie manier worden gecombineerd met een haardplatau. Het haardplateau is ook te gebruiken als tv-meubel. Deze opstelling maken wij zoals u dat wilt. In iedere afmeting en het is ook mogelijk om in het plateau opbergruimte te creëren. Bijvoorbeeld klepkasten, lades of anders opties. kleppen, lades, kasten, enzovoort. Dit maakt uw bio-ethanol haard met haardplateau niet alleen een lust voor het oog, maar ook een handig en praktisch opbergmeubel.

Goed om te weten

De adviesprijs van deze haardopstelling is gebaseerd op het 3D-voorbeeld van de tekening. Past u iets aan in afmeting, afwerkmateriaal of type haard dan doet dit natuurlijk ook iets met de totaalprijs. Zo is er voor elk budget een passende opstelling samen te stellen.

Productspecificaties

Type haardBio-ethanol haard
VuurzichtFront/1-zijdig
Tv-positieNaast de haard
MerkHaardenexpert
Afmeting haard in cm (BxH)110x60cm
Afmeting meubel in cm (BxHxD)260x260x50cm
Extra optiesTerugvallende plint, Softclose systeem, Kasten, Lades, (Boeken)planken

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Haardplateau met bio-ethanol haard Haardplateau met haard

De stijlvolle uitstraling van een haardplateau met bio-ethanol haard geeft enorm veel sfeer. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.
Ontvang aanbieding