Dru Virtuo serie

Dru Virtuo serie

Ons assortiment

Een spiksplinternieuwe serie elektrische haarden van Dru. Deze unieke haarden van oer-Hollands fabricaat zijn zeer innovatief en geavanceerd. Met een verbluffende 3D-technologie komt het vlammenspel in deze Dru Virtuo serie zeer realistisch over. Het is bijna niet meer te onderscheiden van het vuur van een hout- of gashaard. Daarnaast zijn alle Dru Virtuo haarden ook nog eens voorzien van een thermostaatfunctie en maken ze het geluid van een knapperend haardvuur, net echt!

 

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Serie: Virtuo

Merk: Dru

per pagina
Sorteer op

Dru Virtuo

Dru Virtuo

De elektrische haard van Dru

Dru, een bedrijf dat bekend is geworden door de productie van gietijzeren potten en pannen en inmiddels omgeschakeld naar een hypermoderne speler in de haarden. Door te blijven innoveren en mee te schakelen met de tijd zijn ze er in geslaagd om te blijven groeien en bestaansrecht te houden in een steeds vernieuwende wereld. Met deze nieuwe serie elektrische haarden laat Dru weer een stukje vakmanschap zien, precies zoals we van Dru gewend zijn. Geavanceerde techniek gekoppeld aan prachtig design.

Verbluffende technologie

Verbluffende technologie

In combinatie met vakmanschap en design

Nieuw in de elektrische haardenmarkt, een vlammenvuur wat geprojecteerd wordt op doek. Dit nieuwe systeem mag best ingenieus genoemd worden. Het vlammenvuur van deze kachel is, mede door de LED-bodemverlichting, nauwelijks meer te onderscheiden van het romantische houtvuur. En u kunt nog kiezen uit meerdere standen ook. Niet alleen ‘gasvuur’ maar ook ‘hout’- of ‘olievuur’ is mogelijk. Daarnaast beschikt de haard ook nog over een spectaculaire party-, relax- of discostand.

Verschillende modellen van Dru

Verschillende modellen van Dru

Driezijdig, tweezijdig en front

De haarden uit de Virtuo serie zijn leverbaar in drie verschillende modellen:

Deze elektrische haarden zijn precies wat u van Dru gewend bent. Uitstraling en design tot in de perfectie uitgevoerd. De look en feel van een gashaard gecombineerd met een elektrisch 'vuurtje'. Zo bent u er van gegarandeerd dat de Dru Virtuo dé blikvanger wordt in uw woning. Meer informatie? Neem contact op met onze haardenexpert voor persoonlijk haardadvies. Zij kunnen u alles vertellen over de Dru Virtuo!

Geen rookkanaal

Geen rookkanaal

Overal te plaatsen

Net als alle andere elektrische haarden die op de markt zijn hoeft u bij deze haard alleen maar de stekker in het stopcontact te steken. En hij brand! Ideaal toch? In tegenstelling tot een gas- of houthaard zijn er verder geen technische vereisten of is een rookkanaal nodig. De Dru Virtuo kan op iedere plek in de woning geplaatst worden. De Dru Virtuo kan naar wens ingebouwd worden waarbij er geen rekening gehouden hoeft te worden met brandbare materialen. Om de haard te laten functioneren hoeft er enkel en alleen een stekker in het stopcontact te worden gestoken. Omdat er geen rookkanaal aangelegd hoeft te worden kan de Dru Virtuo overal in uw woning geplaatst worden. De elektrische inbouwhaard is onderhoudsvriendelijk en vertoond amper slijtage.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op