• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dru Virtuo 80/2 2-zijdig

Elektrische haarden
€ 5.110

Snel geregeld
Een offerte op maat

Banner: Dru Virtuo 80/2 2-zijdig
  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Dru Virtuo 80/2 2-zijdig

De Dru Virtuo 80/2 is een 2-zijdige haard die uw woonkamer of kantoorruimte zal verrijken met stijl en sfeervolle gezelligheid! Deze 80/2 is ontworpen voor een hoekpresentatie. Door het bijzondere ontwerp van deze elektrische sfeerhaard heeft u vrijwel onbeperkte inbouwmogelijkheden. Door zijn tweezijdige ruit is de Dru Virtuo 80/2 ideaal voor een stijlvolle hoekpresentatie. Geef uw woning een stijlvolle touch en verras uw familie en vrienden met het meest realistische vuurbeeld op de elektrische markt. Het speciaal gekleurde glas geeft deze elektrische haard een stijlvolle moderne look waardoor hij past in vrijwel elk interieur. Of u nu in een moderne designerswoning woont of in een rustiek gelegen stulpje, deze sfeervolle en duurzame haard voelt zich thuis in elk huishouden! Verras uw bezoek met het meest realistische haardvuur of verwonder uw vrienden met de meest fascinerende lichtprojecties, de Dru Virtuo 80/2 zal u niet teleurstellen.

Maak met de Dru Virtuo 80/2 een verloren hoek het middelpunt van uw woongenot

Verrijk uw woning met de adembenemende Dru Virtuo 80/2 en creëer een fascinerende hoekpresentatie die alle aandacht zal opeisen. Maak van een verloren hoekje een bron van gezelligheid en sfeer. En alles wat u daarvoor nodig heeft is uw fantasie en een stopcontact!

De Virtuo 80/2 is eenvoudig te installeren en te plaatsen waar u dit maar wenst. Doordat de ongewenste warmteontwikkeling bij deze elektrische haard minimaal is, zijn de mogelijkheden eindeloos! Breng sfeer, warmte en gezelligheid in uw woonomgeving, of geef uw winkel of kantoor een stijlvolle moderne look. Kies voor een open presentatie of gebruik de Virtuo 80/2 als hoekhaard. De enige beperking die u tegen kunt komen is de grens van uw eigen fantasie! Het fascinerende driedimensionale vlammenspel en het realistische gloeibed brengen uw interieur tot leven. De 2-zijdige Virtuo is en bron van warmte, sfeer en traditionele gezelligheid. Door de verbluffende projectietechniek is Dru erin geslaagd een vlammenspel te creëren dat nauwelijks van echt te onderscheiden is. Het speciale 3-dimensionale doek vormt samen met de ultra-realistische houtset het projectiepalet voor het meest realistische en fascinerende haardvuur.

Op het moment dat het licht het doek en de houtstammen beroerd komt deze hoekhaard tot leven!

Dru Virtuo 80/2 heeft levensecht vlammenspel

Het onderscheidende aan deze elektrische haard is natuurlijk het levensechte vlammenspel. Het gepatenteerde 3D doek is speciaal ontwikkeld voor de weergave van lichtprojecties.

Deze nieuwe generatie sfeerhaarden zit boordevol innovatieve technieken en toont wat er momenteel mogelijk is in de wereld van de elektrische haarden. Bewonderende blikken zullen uw deel worden op het moment dat u de afstandsbediening beroerd. Met 1 druk op de knop wekt u de vlammen tot leven en begint het fascinerende schouwspel waarmee DRU vele haardliefhebbers zal verrassen. Maar de Dru Virtuo 80/2 is zoveel meer dan “slechts” een haardvuur, want nooit eerder had u zoveel controle over het vuurbeeld. Kies voor een sluimerend olievuur, een knisperend houtvuur, of het vertrouwde gasvuur, met de Dru Virtuo 80/2 bepaald uw stemming het haardvuur en niet het haardvuur uw stemming!  Naast het virtuoze vuurbeeld heeft deze elektrische sfeerhaard nog zoveel meer te bieden. Verras uw vrienden met de waanzinnige lichtprojecties die alle aandacht opeisen. Zelfs als het elektrische haardvuur uitstaat is de Dru Virtuo 80/2 dus een blikvanger van jewelste, maar het is natuurlijk het revolutionaire 3D vlammenspel dat de meeste aandacht op zal eisen!

De Dru Virtuo 80/2 hoekhaard is geschikt voor ieder interieur

Door zijn strakke en moderne look past deze Dru elektrische hoekhaard in vrijwel elk interieur. De speciaal gekleurde ruiten zijn opvallend hoog waardoor het vuurbeeld vanuit elke gezichtspunt bewonderd kan worden. Doordat de ruiten zonder onderbreking overlopen in uw meubel oogt deze haard stijlvol en tijdloos. Kies de Dru Virtuo die het beste bij u past, en ervaar ook het genot van deze levensechte optische illusie. Laat u verrassen door het meest realistische elektrische haardvuur.  Ontdek de Dru Virtuo 80/2 en ervaar hoe modern gemak zich laten verenigen met traditionele gezelligheid en sfeer!

Meer informatie over de tweezijdige haard Dru Virtuo 80/2?

Neem direct contact met ons op, onze haardenexperts kunnen u alles vertellen over deze prachtige elektrische hoekhaard van Dru. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Dru Virtuo 80/2!

 

Productspecificaties

ModelInbouw
SysteemLED-haard
BranderdecoratieHoutset
MerkDru
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit60 cm tot 80 cm, 80 cm tot 100 cm
AfstandsbedieningJa
KleurZwart
Haard soortElektrisch

Gerelateerde categorieën

eleketrische haard dru virtuo

Virtuo Flame van DRU

Spelen met vuurbeelden via de app

Wat is nu een mooi brandend haardvuur? Bij een elektrische haard van DRU mag u dit helemaal zelf bepalen. De Ultra ledtechnologie Virtuo Flame achter het brandend haardvuur van DRU is helemaal naar uw eigen smaak en voorkeur aan te passen. De vlambeelden zijn regelbaar via de app van DRU. Zo hebt u altijd een up-to-date elektrisch haardvuur!

Dit is onder andere mogelijk als vuurbeeld:

Gentle Met opnames van écht houtgestookt vuur. 
Magic Geef de vlammen een mooie kleur mee. 
Graceful Een speels en vol houtvuur.
Elegant Elegante, flakkerende vlammen van een glooiend houtvuur. 

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Dru Virtuo 80/2 2-zijdig Elektrische haarden

De Dru Virtuo 80/2 2-zijdig is een inbouw elektrische haard van het merk Dru.
Ontvang aanbieding