• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dru Virtuo 75 Front

Elektrische sfeerhaarden
€ 5.110

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Bezoek aan huis, ook in uw regio
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • De echte Haardenexpert, met meer dan 20 jaar ervaring
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Dru Virtuo 75 Front

Een eyecatcher in iedere woonkamer of kantoorruimte, de Dru Virtuo 75 front elektrische haard. Deze romantische sfeerhaard van Dru is helemaal klaar voor de toekomst! En dat merk je aan alles: geavanceerde 3D-techniek, briljant design, op-en-top vuurbeeld. Kortom, de eigenschappen van een luxe gas- of houthaard, maar nu aangedreven door de schone brandstof van de toekomst.

Deze elektrische fronthaard past in vrijwel elk interieur en geeft uw woonomgeving een luxe en stijlvolle finish. Door zijn geringe inbouwdiepte en minimale ongewenste warmteontwikkeling is de Virtuo 75 Front de perfecte inbouwhaard. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Alles wat u nodig heeft is een eenvoudig stopcontact!

“Het Nieuwe Vuur” van de Virtuo 75

De Virtuo 75 maakt gebruik van een hele nieuwe techniek waardoor het vuur nog beter tot zijn recht komt. Dru zelf noemt het vuur van deze prachtige elektrische front haard zelfs, ‘het nieuwe vuur’. De Virtuo-Flame techniek waar deze haard gebruik van maakt is in een woord geweldig te noemen. Het vuur is bijna niet meer te onderscheiden van een traditionele hout- of gashaard.

Bij deze kachel kunt u, net als u bij een gashaard gewend bent, variëren in vlambeeld en vlamhoogte. Van drie verschillende types vuur tot een party- of discostand. Alles is mogelijk. De haard is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of via de smartphone.

Virtuo 75, zoveel meer dan een elektrische haard

Het onderscheidende aan deze elektrische haard is natuurlijk het levensechte vlammenspel. Het gepatenteerde 3D doek is speciaal ontwikkeld voor de weergave van lichtprojecties. Op het moment dat het licht het doek en de houtstammen beroerd komt uw haar direct tot leven!

Deze nieuwe generatie sfeerhaarden zit boordevol innovatieve technieken en toont wat er momenteel mogelijk is in de wereld van de elektrische haarden. Het levensechte vlammenspel vormt samen met het LED ondersteunde gloeibed een natuurgetrouw schouwspel dat niet onder doet voor een traditionele haard. Bewonderende blikken zullen uw deel worden op het moment dat u de afstandsbediening beroerd. Met 1 druk op de knop wekt u de vlammen tot leven en begint het fascinerende schouwspel waarmee DRU vele haardliefhebbers zal verrassen. Maar de Dru Virtuo 75 is zoveel meer dan “slechts” een haardvuur, want nooit eerder had u zoveel controle over het vuurbeeld. Kies voor een sluimerend olievuur, een knisperend houtvuur, of het vertrouwde gasvuur, met de Dru Virtuo 75 bepaald uw stemming het haardvuur en niet het haardvuur uw stemming!

Naast het virtuoze vuurbeeld heeft deze elektrische sfeerhaard nog zoveel meer te bieden. Verras uw vrienden met de waanzinnige lichtprojecties die alle aandacht opeisen. Zelfs als het elektrische haardvuur uitstaat is de Dru Virtuo 75 dus een blikvanger van jewelste, maar het is natuurlijk het revolutionaire 3D vlammenspel dat de meeste aandacht op zal eisen!

Stijlvol & tijdloos design van de Virtuo 75

Door zijn strakke en moderne look past deze Dru sfeerhaard in vrijwel elk interieur. De speciaal gekleurde ruiten zijn opvallend hoog waardoor het vuurbeeld vanuit elke gezichtspunt bewonderd kan worden. Doordat de ruiten zonder onderbreking overlopen in uw meubel oogt deze haard stijlvol en tijdloos. Kies de Dru Virtuo 75 die het beste bij u past, en ervaar ook het genot van deze levensechte optische illusie. Laat u verrassen door het meest realistische elektrische haardvuur.  Ontdek de Dru Virtuo 75 en ervaar hoe modern gemak zich laat verenigen met traditionele gezelligheid en sfeer!

Meer informatie over de front elektrische haard Dru Virtuo 75?

Neem direct contact met ons op, onze haardenexperts kunnen u alles vertellen over deze prachtige elektrische front haard van Dru. Of vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Dru Virtuo!

Productspecificaties

ModelInbouw
SysteemLED-haard
BranderdecoratieHoutset
MerkDru
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit60 cm tot 80 cm
AfstandsbedieningJa
KleurZwart
Haard soortElektrisch

Gerelateerde categorieën

eleketrische haard dru virtuo

Virtuo Flame van DRU

Spelen met vuurbeelden via de app

Wat is nu een mooi brandend haardvuur? Bij een elektrische haard van DRU mag u dit helemaal zelf bepalen. De Ultra ledtechnologie Virtuo Flame achter het brandend haardvuur van DRU is helemaal naar uw eigen smaak en voorkeur aan te passen. De vlambeelden zijn regelbaar via de app van DRU. Zo hebt u altijd een up-to-date elektrisch haardvuur!

Dit is onder andere mogelijk als vuurbeeld:

Gentle Met opnames van écht houtgestookt vuur. 
Magic Geef de vlammen een mooie kleur mee. 
Graceful Een speels en vol houtvuur.
Elegant Elegante, flakkerende vlammen van een glooiend houtvuur. 

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Dru Virtuo 75 Front Elektrische sfeerhaarden

De Dru Virtuo 75 Front is een inbouw elektrische haard van het merk Dru.
Ontvang aanbieding