• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dimplex Ignite XL 50" Linear (showroommodel)

Elektrische haarden
€ 1.331
€ 895

Snel geregeld
Een offerte op maat

Graag eerst even advies?

Maak een vrijblijvende afspraak

  • Landelijke installatie en levering
  • Altijd de beste prijs van Nederland en België
  • Persoonlijk haardadvies aan huis, ook in uw regio
  • Luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen

Omschrijving Dimplex Ignite XL 50" Linear (showroommodel)

De Dimplex Ignite XL 50” Linear wordt aangeboden als showroommodel en is hierdoor extra scherp afgeprijsd. HEt is een prachtige, elektrische haard met een levensecht vuurbeeld dat gecreëerd wordt door de nieuwe Ignite techniek van Dimplex. Dankzij het verwarmingselement dat in de haard zit creëert u heel gemakkelijk een gezellige, knusse sfeer. U kunt bij de Dimplex IgniteXL 50’’ Linear zelf de keuze maken voor de kleur die de haard uitstraalt en samen met het Ice Ember bed wordt er een heus lichtspel gecreëerd.

Een strakke brede haard

De Dimplex Ignite XL 50" Linear is een prachtige elektrische inbouwhaard. Met zijn breedte van maar liefst 130,6 centimeter is hij een echte eyecatcher in uw woning! De haard is strak uitgevoerd en is voorzien van een acrtylic ice vuurbed. Deze is in maar liefst zes verschillende kleuren in te stellen. Zo is er bij elke stemming wel een kleur. De haard is voorzien van LED verlichting. Deze LED lampen hebben dezelfde lichtintensiteit als gewone peertjes, maar gebruiken een fractie van de energie. 

De prachtige haard kunt u helemaal compleet maken met het Driftwood Riverrock 50" houtset. Zo krijgt u een nog realistischer beeld.

Warmte-element

De Dimplex Ignite XL 50" beschikt over een warmte-element met een maximaal wattage van 1800. Het verwarmingselement heeft een ComfortSaver-optie. Uiteraard kunt u ook gewoon van de 'vlammen' genieten zonder het warmte-element in te schakelen. 

Vuurbeeld door OptiFlame techniek

Het vuurbeeld van de Dimplex Ignite XL 50" wordt gecreëerd door de OptiFlame techniek. Bij deze techniek worden er spiegeltjes op een roterende as geplaatst. Vervolgens wordt er met LED verlichting op de spiegeltjes geschenen waardoor het licht weerkaatst. Hierdoor ontstaat er een spelend vuurbeeld waarbij het lijkt of er vonken wegspringen. Hoe meer spiegels er op de roterende as worden geplaatst, hoe speelser het vuurbeeld.

Afmeting Dimplex Ignite XL 50"

De Dimplex Ignite XL 50" is een van de bredere elektrische inbouwhaarden in het assortiment van Dimplex. Hij heeft namelijk een afmeting van 130,6 centimeter breed, 41,9 centimeter hoog en slechts 14,7 centimeter diep.

Optioneel houtsetDriftwood Riverrock 50”. De houtset Driftwood Riverrock 50” verandert uw Prism in een klassiek en realistisch houtvuur!

Productspecificaties

ModelInbouw, Wandhaard
SysteemLED-haard, Opti-Flame, Ignite
BranderdecoratieKiezels
MerkDimplex
BrandstofElektriciteit
HoutsetJa of optioneel
VerwarmingselementMet verwarming
Met of zonder ruitMet ruit
Breedte ruit120 cm tot 140 cm
AfstandsbedieningJa
Breedte cm130.6 cm
Hoogte cm41.9 cm
Diepte cm14.7 cm
KleurZwart
Garantie24 maanden
Haard soortElektrisch

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Dimplex Ignite XL 50" Linear (showroommodel) Elektrische haarden

De Dimplex Ignite XL 50" is een inbouw wandhaard elektrisch van het merk Dimplex.

Ontvang aanbieding