• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Cinewall met bio-ethanol haard

Cinewall met haard
Richtprijs haardopstelling
€5.106

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een cinewall met bio-ethanol haard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Deze 3D-voorbeeld opstelling is 2,60 meter breed en gecombineerd met een bio-ethanol haard van 110 cm breed met front vuurzicht.

Plaatsen van het meubel gebeurt netjes en vakkundig bij u thuis. Afstellen en kleine aanpassingen worden ter plekke uitgevoerd zodat alles perfect past.

Bio-ethanol haard plaatsen in een strakke kolom van vloer tot plafond (saus-klaar) en brand klaar maken.

Ontvang een persoonlijk aanbod
Of:

Omschrijving Cinewall met bio-ethanol haard

Dit is een 3D-voorbeeldtekening van de opstelling cinewall met bio-ethanol haard van 1,60 meter breed die wij graag voor u maken. Op zoek naar een iets andere variant van deze opstelling? De look & feel van deze fotorealistische tekening is naar eigen smaak en inzichten aan te passen. Uiteraard kunt u op elk moment online een persoonlijk en vrijblijvende offerte aanvragen.

Cinewall met bio-ethanol haard

Het combineren van een bio-ethanol haard met tv tot een cinewall opstelling wordt steeds gebruikelijker. Een bio-ethanol haard kan op een mooie manier worden gepresenteerd in een cinewall. Deze opstelling maken wij zoals u dat wilt. Vaak als een strakke ombouw maar het is ook mogelijk met opbergruimte als lades, kasten, boekenplanken e.d. Dit maakt uw cinewall met bio-ethanol haard niet alleen een lust voor het oog, maar ook een handig en praktisch opbergmeubel.

Goed om te weten

De adviesprijs van deze haardopstelling is gebaseerd op het 3D-voorbeeld van de tekening. Past u iets aan in afmeting, afwerkmateriaal of type haard dan doet dit natuurlijk ook iets met de totaalprijs. Zo is er voor elk budget een passende opstelling samen te stellen.

Productspecificaties

Type haardBio-ethanol haard
VuurzichtFront/1-zijdig
Tv-positieBoven de haard
Kleur meubelCremewit
Kleur ombouwCremewit
MateriaalMDF
MerkHaardenexpert
Afmeting haard in cm (BxH)110x60cm
Afmeting meubel in cm (BxHxD)260x260x50cm
Extra optiesTerugvallende plint, Tv-nis, (Boeken)planken

Gerelateerde categorieën

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Cinewall met bio-ethanol haard Cinewall met haard

Combineer twee belangrijke elementen tot één fantastische blikvanger met een cinewall met bio-ethanol haard. De mogelijkheden zijn eindeloos, kies uw eigen look & feel.

Ontvang aanbieding