Wanders

Wanders header

Wanders - Fires & Stoves

Wanders staat garant voor uiterst degelijke kwaliteit en een optimale verbranding. Door gebruik te maken van hoogwaardige en duurzame materialen creëert Wanders een lijn van onverwoestbare hout- en gaskachels. Alle Wanders hout- en gashaarden voldoen aan de strengste Europese- en Duitse normen.  Het hoge rendement van de haarden van Wanders zorgt ervoor dat u op uw manier een steentje bij kan dragen aan het milieu! 

Wanders geschiedenis - Ervaring en groei

 Een degelijk en dynamisch familiebedrijf, gevestigd in de Achterhoek, met meer dan veertig jaar ervaring op vele gebieden, van metaalproducten tot hoogwaardige sfeerhaarden. Wanders is in 1968 gestart als metaalbedrijf; al snel kwam daar de specialisatie in de productie van haarden en kachels bij.

Nu, ruim veertig jaar later, is Wanders Haarden en Kachels een modern geoutilleerd bedrijf, met 40 medewerkers en een groeiend aandeel in de binnen- en buitenlandse markt. Research en ontwikkeling hebben altijd grote prioriteit gekregen. Om die reden beschikt Wanders inmiddels over een uitgebreid programma van technisch hoogwaardige kachels en sfeerhaarden, die aan de hoogste, internationaal geldende kwaliteitscriteria voldoen.

In de beginjaren lag het accent op de afzet in het binnenland en Duitsland. De laatste jaren heeft de export echter een flinke groei doorgemaakt.