Wanders

Ons assortiment

De houtkachels van Wanders staan al vele jaren garant voor een gebruiks-vriendelijke stookervaring. De modellen beschikken over de beste kwaliteit. Ze worden namelijk met veel aandacht en passie gemaakt. De haarden worden op een duurzame manier gefabriceerd, maar daar houdt het niet op. Het hoge rendement zorgt voor een milieuvriendelijke verbranding.

Wanders Fires & Stoves

Wanders Fires & Stoves

Bekijk ze allemaal

Wanders staat al meer dan veertig jaar lang garant voor gebruiksvriendelijke haarden van de beste kwaliteit. Het gehele productieproces, van de inkoop van de kwaliteitsmaterialen tot aan de montage, vindt plaats in de uitgeruste fabriek van Wanders fires & stoves. Iedere medewerker besteedt evenveel aandacht en passie aan iedere gashaard en houtkachel. Bij de productie is er veel rekening gehouden met de veiligheid van de haard, maar ook met de vormgeving en de gebruiksvriendelijkheid. Doordat de organisatie het proces zelf beheerst, leveren zij ongetwijfeld haarden van zeer hoge kwaliteit. Tijdens de productie maakt Wanders gebruik van een energiezuinige poedercoatinstallatie. Dit betekent dat de haarden en onderdelen worden voorzien van een duurzame laklaag. Hiervoor wordt er met oplosmiddelvrij producten gewerkt, zodat het milieu zo min mogelijk wordt beschadigd. Wanders luistert continu naar zijn klanten om jaarlijks nieuwe en unieke kachelproducten te ontwerpen.

Hoogwaardig en duurzaam

Hoogwaardig en duurzaam

Vrijstaande, inbouw en voorzethaarden

Door gebruik te maken van hoogwaardige en duurzame materialen creëert Wanders een lijn van houthaarden en gashaarden. Wanneer u een klassieke of moderne haard zoekt, biedt Wanders een breed assortiment aan kwalitatieve toestellen aan. Denk hierbij aan vrijstaande haarden, inbouwhaarden, voorzethaarden en zwevende haarden in verschillende afmetingen. Voor ieder interieur en verwarmingsbehoefte heeft Wanders een geschikte kachel of haard.

Verantwoord stoken

Met de haarden van Wanders

Met een duurzame houthaard van Wanders draagt u een steentje bij aan het milieu. De milieuvriendelijke houthaarden van Wanders hebben een aanzienlijk rendement en een geringe emissie (uitstoot). Alle Wanders hout –en gashaarden voldoen aan de strengste Europese en Duitse normen. Verschillende houtkachels worden uitgerust met een speciaal ontworpen materiaal, genaamd Highly Insulated Interior. Het fantastische materiaal wordt als binnenwand voor de haard gebruikt. De Highly Insulated Interior is in hoge mate hittebestendig, creëert een optimale verbranding en heeft een langere levensduur. Een Wanders haard is niet alleen goed voor het milieu, maar u bespaart ook in de stookkosten.

Multifuel houthaarden

Multifuel houthaarden

Met een klassiek design

Een degelijk en dynamisch familiebedrijf, gevestigd in de Achterhoek, met meer dan veertig jaar ervaring op vele gebieden, van metaalproducten tot hoogwaardige sfeerhaarden. Wanders is in 1968 gestart als metaalbedrijf; al snel kwam daar de specialisatie in de productie van haarden en kachels bij. Nu, ruim veertig jaar later, is Wanders Fires & Stoves een modern geoutilleerd bedrijf, met 40 medewerkers en een groeiend aandeel in de binnen- en buitenlandse markt. Research en ontwikkeling hebben altijd grote prioriteit gekregen. Om die reden beschikt Wanders inmiddels over een uitgebreid programma van technisch hoogwaardige kachels en sfeerhaarden, die aan de hoogste, internationaal geldende kwaliteitscriteria voldoen. In de beginjaren lag het accent op de afzet in het binnenland en Duitsland. De laatste jaren heeft de export echter een flinke groei doorgemaakt. Ontdek de bijzondere haarden van Wanders: Wanders Square, Wanders Danta, Wanders Balsa, Wanders Pecan, Wanders S.

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert