Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dimplex Ignite

Dimplex is dé specialist in elektrische verwarming waaronder ook elektrische sfeerhaarden. Elektrische haarden dragen zeer bij aan de sfeer in uw woning en gezien het ruime assortiment is er voor ieder een haard te verkrijgen wat bij zijn/haar wensen past. Of u nou houdt van modern of klassiek. Dimplex is, naast producent van elektrische haarden, ook producent van gashaarden en houtkachel, maar wereldwijd is Dimplex de grootste fabrikant van elektrische haarden en kachels.

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Dimplex Ignite

Dimplex is constant in beweging om zijn producten door te ontwikkelen. Onlangs hebben ze een serie nieuwe haarden gemaakt onder de naam ‘Ignite’. De sfeerhaarden in deze serie zijn voorzien van een gepatenteerd Comfort Saver verwarmingssysteem. Dit systeem verbruikt 11% minder energie dan de toonaangevende infraroodverwarming. Dit komt omdat de ventilatorsnelheid en het verwarmingsvermogen automatisch aangepast wordt aan de situatie in de ruimte.

Daarnaast maakt deze nieuwe techniek het mogelijk om de kleur van het vuur aan te passen naar eigen smaak. De haarden zijn voorzien van een warmte-element waar een soort turbo stand op staat, waardoor de haard in een korte periode, die u zelf van te voren kunt instellen, de ruimte kan verwarmen.

Tot slot is het vuurbeeld erg verbeterd waardoor hij nauwelijks te onderscheiden is van een echt houtvuurtje.