Dru haarden

Dru haarden

Ons assortiment

DRU haarden is een befaamd haardenmerk. Aan alle gashaarden en houtkachels zijn veel aandacht besteed. Hierdoor zijn de modellen van een uitzonderlijke kwaliteit en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. Met één simpele druk op de afstandsbediening is de haard eenvoudig aan te zetten. En dankzij het aanzienlijke rendement zijn de gashaarden milieuvriendelijk en kostenbesparend.

Haarden van Dru

Haarden van Dru

Bekijk ze allemaal

Het merk Dru is opgericht in 1754 en is hiermee één van de oudste organisaties van Nederland. Toentertijd stond de organisatie bekend om fabricage van gietijzeren pannen en potten. Later nam Dru haarden en kachels het initiatief om over te gaan tot de productie van haarden en kachels. Toen eenmaal aardgas in Slochteren ontdekt was, specialiseerde Dru zich in het ontwerpen en creëren van een breed assortiment aan verwarmingsapparaten op gas. Tot op de dag van vandaag bezit het merk een voortreffelijk aanbod van fantastische houtkachels en gashaarden. Het merk behaalde ook als één van de eerste Nederlandse organisaties het ISO 9000 kwaliteitscertificaat. Naast de kwaliteit van de haarden hecht Dru ook veel waarde aan het design en bedienings- en installatiegemak. Deze factoren vormen de kern bij het ontwikkelen van nieuwe modellen. De organisatie heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan. Dit komt naar voren doordat Dru haarden eigen designers inzet en de kwalitatieve haarden in Nederland produceert.

Design en gebruiksvriendelijk

Design en gebruiksvriendelijk

Meer sfeer en romantiek

Dru heeft met zijn hoogwaardige inbouwgashaarden een sterke positie in Nederland gerealiseerd. Het assortiment aan inbouwgashaarden bestaat uit kleine tot grote toestellen. Deze haarden zijn in te delen in hoekhaarden, driezijdige haarden en fronthaarden. Er is altijd een prachtige inbouwgashaard die aansluit op uw interieur. De meest populaire gashaarden zijn de Dru Metro en de Dru Maestro. Naast de verbluffende vormgeving is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de gashaarden. Met een simpele druk op de knop brengt u meer sfeer in uw woonkamer. De gashaarden van het merk bezitten een aanzienlijk rendement en zijn zeer milieuvriendelijk. Om de kwaliteit te waarborgen, voldoen alle modellen aan de strengste kwaliteitseisen en keuringen. Tenslotte heeft de eersteklas ontwikkeling en jarenlange ervaring gezorgd voor een prachtig en levensecht vlammenspel. Kortom, Dru haarden staan voor comfort, sfeer en gebruiksgemak.

Multifuel houthaarden

Multifuel houthaarden

Met een klassiek design

Niet alleen gashaarden zijn onderdeel van het assortiment, maar Dru levert ook fantastische Multifuel houthaarden. Er is niets heerlijker dan het horen van het knapperende hout, het ruiken van de houtgeur en het aanschouwen van het vlammenspel. Met de hout haarden van Dru worden de houtblokken zo schoon en efficiënt mogelijk gestookt. Daarnaast is het stoken op hout, door vele innovaties, een stuk milieuvriendelijker en duurzamer geworden. Deze vrijstaande houtkachels zijn ontworpen met een betrouwbaar en sterk materiaal, namelijk gietijzer. Daarnaast behoudt een hout kachel van Dru een langdurige warmte.

Dru - Een innovatief bedrijf

Ontdek de Powervent en Eco Wave

Op basis van de ontdekking van aardgas in 1959 heeft Dru haarden haar eerste gashaard geproduceerd. Een korte periode later brachten de ontwerpers een gashaard met een gesloten verbranding op de markt. Door dit systeem was er geen schoonsteen meer vereist. De gashaarden van tegenwoordig worden standaard uitgerust met het innoverende systeem. Door de jaren heen heeft Dru veel geïnvesteerd om te blijven innoveren. De meest recente innovaties zijn de systemen Eco Wave en de Dru Powervent. Alle Dru gashaarden zijn uitgevoerd met het energiezuinige en kostenbesparende Eco Wave systeem. Met een eenvoudige handeling kunt u het vermogen van de brander lager zetten, zonder dat het vuurbeeld zijn schoonheid verliest. Hierdoor wordt het nooit te warm in uw woonkamer. Het is dus overbodig om de gashaard te doven of op een zeer laag vermogen te zetten. Met het Eco Wave systeem bespaart u tot 50% op uw energieverbruik.

Daarnaast is het Dru Powervent systeem in het leven geroepen. Dit systeem maakt het mogelijk om een bepaalde gashaard overal in uw woning te plaatsen. De buitenluchtaansluiting kan met een maximale lengte van 60 meter aangelegd worden. Dit kan verticaal, horizontaal of via verschillende bochten. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig om de haard een prachtig plek te geven, zonder dat het afvoer zichtbaar is. Een ideale oplossing voor tussenwoningen en appartementen. Voor de beste ervaring combineert u het Dru Powervent systeem met de Eco Wave functie.

Dru haardenassortiment

Dru haardenassortiment

Verschillende topseries

Het Dru gashaard assortiment is enorm uitgebreid. Naast de eigen hout –en gashaarden is het merk Dru ook de importeur van de populaire merken Spartherm en Global Fires. Het assortiment bestaat uit de volgende series en uitvoeringen:

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op