Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dru

DRU is een befaamd haardenmerk. Aan alle gashaarden en houtkachels zijn veel aandacht besteed. Hierdoor zijn de modellen van een uitzonderlijke kwaliteit en zijn ze zeer gebruiksvriendelijk. Met één simpele druk op de afstandsbediening is de haard eenvoudig aan te zetten. En dankzij het aanzienlijke rendement zijn de gashaarden milieuvriendelijk en kostenbesparend.

76 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

76 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in
 1. pagina 1 van 9
 2. 1
 3. 2
 4. 3
 5. 4
 6. 5
 7. ...
 8. 9

Dru

Houtkachels en gashaarden

Het merk Dru is opgericht in 1754 en is hiermee één van de oudste organisaties van Nederland. Toentertijd stond de organisatie bekend om fabricage van gietijzeren pannen en potten. Later nam Dru het initiatief om over te gaan tot de productie van haarden en kachels. Toen eenmaal aardgas in Slochteren ontdekt was, specialiseerde Dru zich in het ontwerpen en creëren van een breed assortiment aan verwarmingsapparaten op gas. Tot op de dag van vandaag bezit het merk een voortreffelijk aanbod van fantastische houtkachels en gashaarden. Het merk behaalde ook als één van de eerste Nederlandse organisaties het ISO 9000 kwaliteitscertificaat. Naast de kwaliteit van de haarden hecht Dru ook veel waarde aan het design en bedienings- en installatiegemak. Deze factoren vormen de kern bij het ontwikkelen van nieuwe modellen. De organisatie heeft vakmanschap hoog in het vaandel staan. Dit komt naar voren doordat Dru eigen designers inzet en de kwalitatieve haarden in Nederland produceert.

Dru heeft met zijn hoogwaardige inbouwgashaarden een sterke positie in Nederland gerealiseerd. Het assortiment aan inbouwgashaarden bestaat uit kleine tot grote toestellen. Deze haarden zijn in te delen in hoekhaarden, driezijdige haarden en fronthaarden. Er is altijd een prachtige inbouwgashaard die aansluit op uw interieur. De meest populaire gashaarden zijn de Dru Metro en de Dru Maestro. Naast de verbluffende vormgeving is er veel aandacht besteed aan de gebruiksvriendelijkheid van de gashaarden. Met een simpele druk op de knop brengt u meer sfeer in uw woonkamer. De gashaarden van het merk bezitten een aanzienlijk rendement en zijn zeer milieuvriendelijk. Om de kwaliteit te waarborgen, voldoen alle modellen aan de strengste kwaliteitseisen en keuringen. Tenslotte heeft de eersteklas ontwikkeling en jarenlange ervaring gezorgd voor een prachtig en levensecht vlammenspel. Kortom, een Dru gashaard staat voor comfort, sfeer en gebruiksgemak.

Niet alleen gashaarden zijn onderdeel van het assortiment, maar Dru levert ook fantastische houthaarden. Er is niets heerlijker dan het horen van het knapperende hout, het ruiken van de houtgeur en het aanschouwen van het vlammenspel. Met de houthaarden van Dru worden de houtblokken zo schoon en efficiënt mogelijk gestookt. Daarnaast is het stoken op hout, door vele innovaties, een stuk milieuvriendelijker en duurzamer geworden. Deze vrijstaande houtkachels zijn ontworpen met een betrouwbaar en sterk materiaal, namelijk gietijzer. Daarnaast behoudt een houtkachel van Dru een langdurige warmte.

Dru - Een innovatief bedrijf

Op basis van de ontdekking van aardgas in 1959 heeft Dru haar eerste gashaard geproduceerd. Een korte periode later brachten de ontwerpers een gashaard met een gesloten verbranding op de markt. Door dit systeem was er geen schoonsteen meer vereist. De gashaarden van tegenwoordig worden standaard uitgerust met het innoverende systeem. Door de jaren heen heeft Dru veel geïnvesteerd om te blijven innoveren. De meest recente innovaties zijn de systemen Eco Wave en de Dru Powervent. Alle Dru gashaarden zijn uitgevoerd met het energiezuinige en kostenbesparende Eco Wave systeem. Met een eenvoudige handeling kunt u het vermogen van de brander lager zetten, zonder dat het vuurbeeld zijn schoonheid verliest. Hierdoor wordt het nooit te warm in uw woonkamer. Het is dus overbodig om de gashaard te doven of op een zeer laag vermogen te zetten. Met het Eco Wave systeem bespaart u tot 50% op uw energieverbruik.

Daarnaast is het Dru Powervent systeem in het leven geroepen. Dit systeem maakt het mogelijk om een bepaalde gashaard overal in uw woning te plaatsen. De buitenluchtaansluiting kan met een maximale lengte van 60 meter aangelegd worden. Dit kan verticaal, horizontaal of via verschillende bochten. Hierdoor zijn de mogelijkheden oneindig om de haard een prachtig plek te geven, zonder dat het afvoer zichtbaar is. Een ideale oplossing voor tussenwoningen en appartementen. Voor de beste ervaring combineert u het Dru Powervent systeem met de Eco Wave functie.

Dru haardenassortiment:

Het Dru gashaard assortiment is enorm uitgebreid. Naast de eigen hout –en gashaarden is het merk Dru ook de importeur van de populaire merken Spartherm en Dovre. Het assortiment bestaat uit de volgende series en uitvoeringen: