Bellfires Horizon Bell propaan haard

Bellfires Horizon Bell propaan haard

Ons assortiment

Het merk Bellfires komt uit Nederland en is gevestigd in de provincie Brabant. Bij Barbas Bellfires is meer dan 40 jaar kennis en ervaring in huis om nieuwe gashaarden te ontwikkelen en produceren. Duurzame productie staat bij hen hoog in het vaandel. Geen grote voorraden maar op maat gemaakte haarden. De Bellfires Horizon Bell propaanhaard is verkrijgbaar als tunnelhaard en fronthaard in diverse afmetingen: XS, small, medium, large, XL en XXL. U kunt kiezen uit verschillende achterwanden en branderdecoraties. Gepolijst of gespiegeld glas. Bekijk hier het aanbod van Bellfires Horizon Bell propaan haard. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Gashaarden van Bellfires

Gashaarden van Bellfires

Ook mogelijk op propaangas

De gashaarden van het merk Bellfires branden ook op propaangas. Dit is nodig omdat steeds meer woningen van het gas gaan en in nieuwbouwwoningen sinds juli 2018 geen vaste gasaansluitingen meer geplaatst worden. Bij gebruik van een gashaard op propaan is het van belang om de navulbare gasfles op een goed geventileerde plek te plaatsen, bijvoorbeeld in de schuur of tegen de buitengevel.

Showroom geopend op afspraak

Bezoek ons in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Maak kennis met Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op