Bellfires Horizon Bell Small Tunnel 3

Gashaard

Adviesprijs

€ 5.516
Zoekt u bijzondere Gashaard van Bellfires? De Bellfires Horizon Bell Small Tunnel 3 is zeker het bekijken waard.

Ontvang een vrijblijvende aanbieding

Veilig formulier. Uw privacy is 100% gegarandeerd

Of:

Omschrijving Bellfires Horizon Bell Small Tunnel 3

Tunnelhaard op gas

De Bellfires Horizon Bell small Tunnel 3 is een inbouwgashaard. Deze doorkijkgashaard van Bellfires is leverbaar met 2 verschillende kader uitvoeringen. Namelijk het floating frame of hidden door. Naast een kader keuze heeft u bij deze gashaard ook een brede keuze uit verschillende branders, brander decoraties, extra's en u kunt uw eigen interieur kiezen. Deze gashaard heeft de volgende afmetingen: 106,3 x 78,4 x 48 cm (B x H x D). Met een vermogen van 2-7 kW en een rendement van 85% kunt u met deze doorkijk gashaard ruimtes gemakkelijk verwarmen. Naast de Bellfires Horizon Bell Small tunnel leveren wij ook de Bellfires Horizon Bell Large tunnel, dat is een grotere maat tunnel.

Brander

Bij de Bellfires Horizon Bell small tunnel 3 heeft u keuze uit twee verschillende branders. U kunt kiezen uit een line fire of een centre fire brander. Bij de line fire staan er twee branders achter elkaar opgesteld. U hebt de mogelijkheid om de achterste brander uit te schakelen om zo de diepte van het vuurbeeld te veranderen. Het voordeel bij deze brander is dat u altijd vuurbeeld heeft over de gehele breedte van de gashaard.

De centre fire bestaat uit drie delen. U kunt de twee buitenste delen uitschakelen, hiermee geeft de gashaard minder warmte af, maar behoud wel een mooi vlammenspel. Het voordeel bij deze haard is dat u het vuurbeeld over de breedte kan regelen. 

Mogelijkheden

Bij de Bellfires Horizon Bell small Tunnel 3 heeft u verschillende mogelijkheden, zo kunt u, uw eigen brander decoratie kiezen. Wij bieden u de volgende mogelijkheden aan: Houtstammen set, marmersplit of grijze kiezels. Naast een mooie keuze uit verschillende brander decoraties kunt u ook uw eigen interieur kiezen: keramische speigelwand, vlakke achterwand van staal of lamellen.

Zo kunt u de haard een stuk persoonlijker maken met de keuze die wij u aanbieden. Voor alle modellen van de Bellfires Horizon bell 3 serie bekijkt u de website.

Wilt u advies over uw situatie? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Productspecificaties

EnergielabelB Level
MerkBellfires
ModelInbouw
SysteemGesloten
Haard soortGas
BrandstofAardgas, Propaan
BranderdecoratieHoutset, Kiezels
MateriaalStaal
Vermogen2 tot 3 kW, 3 tot 4 kW, 4 tot 5 kW, 5 tot 6 kW, 6 tot 7 kW
AansluitingBovenaansluiting
Afvoerdiameter100/150mm, 130/200mm
Rendement85% tot 90%
Breedte ruit80 cm tot 100 cm
AchterwandKeramisch glas, Lamellen, Vlak

Gerelateerde categorieën

Dé fabrikant sinds 1976

Elke haard op maat gemaakt

Sinds 1928 produceert het Brabantse merk Barbas Bellfires een breed assortiment gashaarden. Gegarandeerd kwaliteit en een sterke focus op veiligheid, gemak en comfort  maakt Bellfires een gerenommeerde naam in de haarden- en kachelbranche.

Elke haard is maatwerk: uit ruim 17.0000 combinaties van 120 basismodellen creëren wij samen de haard die u voor ogen heeft en het beste past bij uw woonsituatie en interieur.

Kies de juiste brander

Line Fire of Center Fire

Bij deze gashaard heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit de Line Fire of Center Fire brander. Beide branders hebben hun eigen voordelen, het is een kwestie van smaak welke u het mooist vind. Bekijk de video en laat u overtuigen door deze twee bijzondere vuurbeelden.

Line Fire Dubbele brander achter elkaar, behoud van realistisch vuur over de volle breedte van de haard bij besparing op het verbruik.
Center Fire Twee schakelbare branders naast elkaar, behoud van mooi gecentreerd vuur bij besparing op verbruik.

Voor- en nadelen van een gashaard

Voor- en nadelen van een gashaard

In een kort overzicht

Om een juiste keuze te maken geven wij graag meer duidelijkheid over de voor- en nadelen van een gashaard. Met deze informatie kiest u een gashaard die het beste bij u past.

Voordelen Nadelen
Gebruiksvriendelijk Gasleiding moet in huis aanwezig zijn
Realistisch vlambeeld Een rookkanaal is noodzakelijk
Weinig onderhoud De toekomst van het aardgas
Steeds meer (inbouw)mogelijkheden  

Propaangas, uitstekend alternatief

Propaangas, uitstekend alternatief

Duurzame en toekomstbestendige gashaard

Heeft uw woning geen aardgasaansluiting of wilt u een haard die niet meer brandt op aardgas? Kies dan voor een gashaard op propaan. Deze haard is klaar voor de toekomst. Zowel de uitstoot van CO2 als het verbruik van deze haard ligt lager dan bij de traditionele gashaard. Meer weten? Bekijk ons assortiment propaan haarden of neem contact met ons op.

Ontdek de mogelijkheden

bij Haardenexpert

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Ons team Haardenexpert

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Neem contact op

Bellfires Horizon Bell Small Tunnel 3 Gashaard

De Bellfires Horizon Bell Small Tunnel 3 is een inbouw gashaard van het merk Bellfires.
Ontvang aanbieding