Vragen? Bel 055 820 0222

Sleutelbloemstraat 44, Apeldoorn

Showroom

Wanders Lenga

De Achterhoekse fabrikant Wanders heeft met de Lenga een uiterst vooruitstrevende lijn met gashaarden op de markt gebracht. Deze haarden zijn voorzien van stammenbranders waardoor uw haardvuur echter lijkt dan ooit! Deze branders zorgen er namelijk voor dat het net lijkt alsof het vuur uit de stammen zelf komt. Samen met een realistisch houtset garandeert de Lenga serie optimale sfeer voor in uw woonkamer! De serie is opgedeeld in de Lenga 500 en de Lenga 800. De Lenga 500 is een verticaal opgestelde haard, terwijl de Lenga 800 vierkant van vorm is. Beide series zijn verkrijgbaar in front-, tweezijdige en driezijdige modellen.

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

6 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Wanders Lenga

Opties Lenga

Wifi-module
Samen met de Wifi-module die Wanders u biedt, ontvangt u nog meer gemak in huis. Na het downloaden van de Wanders-app kunt u uw mobiele apparaten zoals de tablet op schoot nemen om de haard via uw Wifi-verbinding te besturen. De Wifi-module brengt u ook de voordelen van het Ecowave-systeem die het mogelijk maakt om de haard nauwkeurig op het door u gewenste vuur af te stellen.

Ontspiegeld glas
Kiest u voor ontspiegeld glas in uw haard, dan kiest u voor 100% onbelemmerd zicht op wat er zich in de verbrandingskamer afspeelt. Dit loont zich zeker wanneer u een tweezijdige of driezijdige Lenga overweegt.

Keramische achterwand
Vindt u de stalen vlakke achterwand wat saai aandoen? Kies dan voor een keramische spiegelwand. Deze spiegelwand laat de Lenga moderner ogen en creëert een bijzondere reflectie van het vlammenspel.

Voordelen

Afstandsbediening
De afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd bevat een timer- en thermostaatfunctie. Zo wordt het nooit te warm en stookt u nooit teveel. U laat de haard immers een kwartier voor uw thuiskomst ontsteken!