• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Wanders Lenga

Wanders Lenga

Ons assortiment

De Achterhoekse fabrikant Wanders heeft met de Lenga een uiterst vooruitstrevende lijn met gashaarden op de markt gebracht. Deze haarden zijn voorzien van stammenbranders waardoor uw haardvuur echter lijkt dan ooit! Deze branders zorgen er namelijk voor dat het net lijkt alsof het vuur uit de stammen zelf komt. Samen met een realistisch houtset garandeert de Lenga serie optimale sfeer voor in uw woonkamer! De serie is opgedeeld in de Lenga 500 en de Lenga 800. De Lenga 500 is een verticaal opgestelde haard, terwijl de Lenga 800 vierkant van vorm is. Beide series zijn verkrijgbaar in front-, tweezijdige en driezijdige modellen.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Opties Lenga

Opties Lenga

Wifi-module

Samen met de Wifi-module die Wanders u biedt, ontvangt u nog meer gemak in huis. Na het downloaden van de Wanders-app kunt u uw mobiele apparaten zoals de tablet op schoot nemen om de haard via uw Wifi-verbinding te besturen. De Wifi-module brengt u ook de voordelen van het Ecowave-systeem die het mogelijk maakt om de haard nauwkeurig op het door u gewenste vuur af te stellen.

Ontspiegeld glas

Ontspiegeld glas

Onbelemmerd zicht

Kiest u voor ontspiegeld glas in uw gashaard, dan kiest u voor 100% onbelemmerd zicht op wat er zich in de verbrandingskamer afspeelt. Dit loont zich zeker wanneer u een tweezijdige of driezijdige Lenga overweegt.

Keramische achterwand

Keramische achterwand

Bijzondere reflectie

Vindt u de stalen vlakke achterwand wat saai aandoen? Kies dan voor een keramische spiegelwand. Deze spiegelwand laat de Lenga moderner ogen en creëert een bijzondere reflectie van het vlammenspel.

Bestuur uw haard van grote afstand

Bestuur uw haard van grote afstand

Met een handige afstandsbediening

De afstandsbediening die standaard wordt meegeleverd bevat een timer- en thermostaatfunctie. Zo wordt het nooit te warm en stookt u nooit teveel. U laat de haard immers een kwartier voor uw thuiskomst ontsteken!

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op