• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Wanders Danta

Wanders Danta

Ons assortiment

De Wanders Danta serie is een herkenbare lijn van prachtige inbouwhaarden. Deze gashaarden zijn verkrijgbaar met verschillende vuurzichten, namelijk frontaal, tweezijdig, driezijdig, vierzijdig en vijfzijdig. Door de minimalistische vormgeving heeft Wanders de nadruk gelegd op het verbluffende vuurbeeld. Voor ieder model heeft u de keus uit diverse achterwanden, brander decoraties of een eventuele haardplateau. Standaard zijn alle toestellen voorzien van een schakelbrander, zodat u met minder vermogen een sfeervol vlammenspel behoudt.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Het uitgebreide aanbod van de Wanders Danta serie

Het uitgebreide aanbod van de Wanders Danta serie

Genoeg mogelijkheden

De Wanders Danta serie is te onderscheiden in vier modellen, namelijk de Wanders Danta 500, Wanders Danta 800. Wanders Danta 1100 en de Wanders Danta 1400. Iedere gashaard is voorzien van een gesloten verbrandingssysteem. Hierbij trekt het toestel de verse zuurstof, voor de verbranding, uit een externe ruimte. Om te zorgen dat de afvoergassen niet in aanraking komt met de zuurstof, wordt er gebruik gemaakt van een dubbelwandige pijp. Hierbij worden er twee pijpen over elkaar heen geschoven, namelijk een binnenpijp en een buitenpijp. De binnenste pijp is verantwoordelijk voor de geleiding van de afvoergassen. De buitenste pijp zorgt ervoor dat de verse zuurstof naar de gashaard getrokken wordt.

Om de verbranding tot stand te brengen, is iedere Wanders Danta model voorzien van een dubbele brander (schakelbrander). Door middel van deze brander kunt u het vermogen aanzienlijk verminderen, zonder dat het vuurbeeld zijn pracht verliest. Met de brander zijn de haarden ook uitermate geschikt voor goed geïsoleerde woonruimtes. Voor de plaatsing van de haard heeft u genoeg mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een plaatsing tegen de muur of geheel in het midden van uw woonkamer. Door de variatie aan vuurzichten is iedere locatie een prachtige keus. Om het helemaal compleet te maken, zijn de toestellen perfect te combineren met een haardplateau van natuursteen of MDF. Tenslotte behalen alle Wanders Danta modellen een aanzienlijk rendement van maar liefst 75%. Zo zult u ongetwijfeld besparen op uw gasverbruik.

Wanders Danta 500

Wanders Danta 500

Maximaal vermogen

De Wanders Danta 500 Front is het kleinste model uit deze serie van vijf prachtige gashaarden. U heeft de volledige vrijheid om een fronthaard of een gashaard met een vijfzijdig vuurbeeld aan te schaffen. Ieder toestel wekt een maximaal vermogen van 6,8kW op. Naast het compacte model bestaat de Wanders Danta 500 serie uit de Wanders Danta 500 tweezijdig, Wanders Danta 500 driezijdig, Wanders Danta 500 vierzijdig en de Wanders Danta 500 vijfzijdig.

Wanders Danta 800

Wanders Danta 800

Fraai inbouwgashaard

De Wanders Danta 800 lijn betreft een fraai inbouwgashaard met een compleet nieuw concept. Het is namelijk mogelijk om het glas vrijwel geheel om de gashaard uit te voeren. Zo heeft u vanuit meerdere posities een optimaal zicht op de verleidende vlammen. Het vuurzicht is aan te wakkeren met een maximaal vermogen van 9kW. Binnen deze serie vindt u vijf modellen terug, namelijk de Wanders Danta 800 Front, Wanders Danta 800 tweezijdig, Wanders Danta 800 driezijdig, Wanders Danta 800 vierzijdig en de Wanders Danta 800 vijfzijdig. U neemt een weloverwogen besluit welk vuurzicht het beste aansluit op uw woonsituatie.

Wanders Danta 1100

Wanders Danta 1100

Krachtige gashaarden

Heeft u behoefte aan een krachtige fronthaard, een tunnelhaard of een hoekhaard. De Wanders Danta 1100 serie heeft het allemaal, zelfs een toestel met een vijfzijdig vuurzicht (een breedte van 110cm). Naast het vijfzijdige model, de Wanders Danta 1100 vijfzijdig, heeft de serie nog vier fraaie gashaarden. De breedtes van de toestellen variëren van 50cm tot 140cm. Standaard wekken alle modellen een maximaal vermogen van 11,7kW. Bekijk ook de Wanders Danta 1100 Front, Wanders Danta 1100 tweezijdig, Wanders Danta 1100 driezijdig en de Wanders Danta 1100 vierzijdig om de perfecte gashaard voor uw woning te vinden.

Wanders Danta 1400

Wanders Danta 1400

Fraai inbouwgashaard

Tenslotte bestaat de Wander Danta serie uit de Wanders Danta 1400 lijn. Net als alle andere series bestaat ook dit assortiment uit vijf modellen. De Wanders Danta 1400 heeft het krachtigste vermogen van allemaal, namelijk een maximaal vermogen van 14kW. Een optimale krachtpatser om grotere ruimtes een heerlijke temperatuur te geven. Deze serie wordt gevormd door de Wanders Danta 1400 Front, Wanders Danta 1400 tweezijdig, Wanders Danta 1400 driezijdig, Wanders Danta 1400 vierzijdig en de Wanders Danta 1400 vijfzijdig.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op