Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Faber vrijstaande gashaarden

Het merk Faber staat voornamelijk bekend om zijn hoogwaardige inbouwgashaarden. Naast deze prachtige modellen vindt u ook fraaie vrijstaande gashaarden terug in het ruime assortiment. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen haarden voor binnenshuis zoals de Faber Jelling en buitenshuis haarden als de Faber the Buzz . Een gashaard voor binnen zorgt voor een zeer aangename temperatuur en huiselijkheid in uw woning. Om ook de heerlijke sfeer en warmte in uw tuin te creëren, gaat u voor een gasgestookte buitenhaard.

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

8 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Faber gashaarden voor binnen en buiten

 

Buitenshuis gashaarden

Tijdens de zomer kan het in de avond flink afkoelen, waardoor u eerder geneigd bent om naar binnen te gaan. Om langer in uw tuin te genieten van een aangename temperatuur gaat u voor een buitenshuis gashaard. Hierdoor blijft u niet alleen heerlijk warm, maar u tuin krijgt ook een gezellige sfeer. Prachtige modellen als de Faber the Buzz, Faber the Buzz corten staal en de Faber the Tube zijn een lust voor het oog. Het krachtige vermogen van de toestellen is met behulp van aardgas of propaangas op te wekken. Naast een optimale verwarming is het tuinhaarden assortiment van Faber prachtig om te zien.

 

  • De Faber the Buzz is een compacte, driezijdige haard met een strakke vormgeving. Deze mobiele gashaard is zeer gemakkelijk te verplaatsen, zodat u vanuit meerdere posities kunt genieten van het vuurbeeld. Dankzij de bijgeleverde Log Burner creëert het toestel een levensecht vlammenspel. De brander is namelijk onder de houtstammenset gemonteerd, waardoor de vlammen rond de houtblokken branden. Standaard wordt de tuinhaard geleverd in de kleur zwart met een gasflesslang, gasfleswisselaar en een beschermhoes. Heeft u liever een haard met een industriële vormgeving? Dan is de Faber the Buzz Corten Staal het toestel voor u. Dit model heeft dezelfde specificaties en standaardaccessoires.

Faber the Buzz

 

  • Faber the Tube is een fraaie terraskachel met een ovale vormgeving. Het glas is rondom het vlammenspel voorzien, zodat het vuurzicht van alle zijden te bewonderen is. Net als Faber the Buzz wordt deze doorkijkhaard geleverd met een beschermhoes, gasflesslang en gasfleswisselaar. Voor het verplaatsen van de tuinhaard is het model uitgerust met zijwielen. Hierdoor kunt u zeer gemakkelijk een nieuwe positie voor de Faber the Tube kiezen.

 

Binnenshuis gashaarden

Naast de fraaie buitenshuis tuinhaarden is Faber ook gespecialiseerd in de productie van binnenshuis haarden. Het assortiment bestaat uit fantastische driezijdige gashaarden en haarden met een frontaal vuurzicht. Alle toestellen zijn voorzien van een gesloten verbrandingssysteem, waarbij de haard de verse zuurstof uit een externe ruimte trekt. Optioneel is ieder model uit te voeren met een propaan aansluiting, zodat u met propaangas kunt stoken. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de volgende toestellen:

  • Faber Jelling: een compacte, driezijdige haard met een gietijzeren vormgeving. Deze binnenhaard is voorzien met de innoverende Log Burner, waardoor het vuurbeeld zo realistisch mogelijk oogt. Met een nominaal vermogen van 4,4kW is de Faber Jelling uitermate geschikt voor goed geïsoleerde woonruimtes en kleinere huiskamers.
  • Faber Kolding B11: is een klassieke gaskachel met een tweezijdige deur. Deze haarddeur is voorzien van twee praktische handvatten. Dankzij de fraaie, panoramische ruit heeft u ook vanaf de zijkanten een optimaal zicht op de verleidende vlammen.
  • Faber Blokhus: dit toestel is een schitterende, moderne gashaard die uitgevoerd is met de Faber Log Burner techniek. Bij deze vrijstaande gashaard is het mogelijk om een enkele of dubbele opzetmodule aan te schaffen, zodat het model een andere uitstraling krijgt. Daarnaast is het toestel uit te rusten met de optionele Symbio module, LED module en rendementsmodule. Zo creëert u een optimale sfeer tegen een zeer laag gasverbruik.