• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
British Fires New Forest

British Fires New Forest

Meest realistische elektrische haard met echte houtstammen

Bent u op zoek naar een elektrische inbouwhaard met een prachtig vlammenspel? Dan is een British Fires New Forest haard iets voor u. Deze elektrische inbouwhaarden zijn uitgerust met LED technologie die het vuurbeeld over de volledige breedte schitterend weergeeft, zonder enig verschil te merken met echt vuur. Om een realistisch effect te creëren, vullen houtstammen de haard.

Het unieke karakter van de British Fires haarden valt op bij anderen. Zo heeft de New Forest Electric Fire een Vesta Award gewonnen voor de LED-vlamtechnologie op de HPBExpo 2020 in New Orleans, in de categorie Art of Fire.

Bekijk snel alle British Fires New Forest haarden of vraag gratis advies aan huis aan!

Ons aanbod British Fires New Forest

Maak uw keuze

De British Fires New Forest heeft een uniek vlammenspel

Ontdek de mogelijkheden

Een uniek kenmerk van de British Fires New Forest haarden is de mogelijkheid om het vlammenspel en branderbed volledig naar persoonlijke voorkeur in te stellen. Als de kleurintensiteit te fel is, dan kunt u deze eenvoudig wat lager zetten. Wanneer de vlammen te hoog zijn, dan kunt u ook lagere vlammen instellen voor een andere vuurbeleving. Bovendien kunt u ook het branderbed aanpassen op basis van uw smaak en voorkeuren. Kiest u bijvoorbeeld voor Diamond Light, waarbij kristallen het branderbed vullen, of gaat u toch liever voor een meer natuurlijke look zoals Forest View of Slate effect met een houtset als focuspunt.

Houtset deluxe

bij British Fires New Forest

Het echte verschil maakt de British Fires New Forest met het Deluxe houtset. Hiermee zorgt British Fires voor een nog echter én realistischer (vuur)beeld. Het Deluxe houtset is met de hand gemaakt van diverse boomstammen uit de natuur. Hiermee is ieder houtset anders en dat maakt het geheel bijzonder natuurgetrouw. Schors, twijgjes en andere houtresten op de bodem van de haard maken het helemaal af.

Daarom kiest u voor British Fires New Forest

Luxe en natuurgetrouw houtset

Handgemaakt en levensecht

Eenvoudige bediening

Andere sfeerbeelden mogelijk

Bijverwarming voor kleine ruimtes

British Fires New Forest Air Curtain technology

Air Curtain Technology

Warmtemodule (voor bijverwarming)

De British Fires New Forest is de trots van moderne technologie. Met de warmtemodule kunt u uw ruimte bijverwarmen, zonder in te leveren op stijl. De warmtemodule maakt gebruik van de geavanceerde 'Air Curtain Technology'. Door middel van deze technologie wordt frisse lucht naar binnen gezogen en vervolgens omgezet in aangename warmte, die zich vervolgens door uw huis verspreidt.

Temperaturen tussen 17 en 27 graden zijn mogelijk en dit alles kan gemakkelijk worden ingesteld via de afstandsbediening. De slimme technologie zorgt ervoor dat uw haard efficiënt werkt, waardoor de hele kamer op een aangename manier wordt verwarmd. Zo geniet u keer op keer van heerlijke avonden waar warmte en comfort samenkomen!

British Fires New Forest elektrische haard

Verschillende vuurzichten en afmetingen

Maak uw keuze

De British Fires New Forest serie bestaat uit verschillende vuurzichten en afmetingen. Zo zijn er diverse modellen, waarbij u keuze heeft uit 1-, 2- en/of 3-zijdig vuurzicht. Ook kunt u kiezen voor diverse afmetingen, waardoor er altijd een elektrische inbouwhaard is die in de beschikbare ruimte past.

Haard Vuurzicht Breedte Hoogte Diepte
New Forest 650 1-zijdig 65,2cm 62,0cm 22,0cm
New Forest 870 1, 2 en 3-zijdig 87,0cm 46,5cm 30,0cm
New Forest 1200 1, 2 en 3-zijdig 120,0cm 56,6cm 30,0cm
New Forest 1200 Tall 1-zijdig 72,2cm 120,0cm 39,3cm
New Forest 1600 1, 2 en 3-zijdig 160,0cm 56,5cm 30,0cm
New Forest 2400 1, 2 en 3-zijdig 237,6cm 56,5cm 30,0cm

British Fires New Forest haard

Plug & Play met de British Fires New Forest elektrische haarden

Eenvoudig in gebruik

Doordat er voor een elektrische haard alleen een stopcontact nodig is, hoeft u geen rekening te houden met een rookkanaal. Er is alleen een stopcontact nodig. Een haard van British Fires New Forest is dan ook een ideale keuze als u in een appartement woont, er geen rookkanaal aanwezig is of als u een veilige haard voor kinderen wilt.

Een British Fires New Forest

een geweldig middelpunt voor elke haardopstelling

Tv wand met haard

Cinewall opstelling

Opbergruimte met lades of klepkasten

Wijnkoeler of andere (luxe) accessoires