Element4 Sky propaan haard

Element4 Sky propaan haard

Ons assortiment

De Element4 Sky gashaard op propaangas is van het Nederlanse merk Element4. Kenmerkend voor deze leverancier is de sterke focus op design in combinatie met geavanceerde techniek. De Sky serie van Element 4 is daar een voorbeeld van. Hoge verticale gashaarden met een ruithoogte van 83, 130 of 160 cm. In front of als doorkijkhaard leverbaar. De Element4 Sky propaanhaard wordt standaard met een zwart stalen achterwand geleverd, maar u kunt ook kiezen voor zwart glas. Verder zijn er diverse keuzemogelijkheden in branderbedden en andere optionele keuzes zoals ontspiegeld glas.Meer weten over wat allemaal mogelijk is? Neem contact op met een van onze haardenadviseurs.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Het verbruik van propaangas

Het verbruik van propaangas

Waar op te letten

Bij de aanschaf van een Element4 Sky propaan haard komen de kosten van propaangas. Dit is geen vast bedrag, maar afhankelijk van verschillende factoren:

  • Plek: waar staat uw haard in de ruimte?
  • Isolatie van uw huis: wat is uw energielabel?
  • Gebruik: hebt u elke dag de haard aan of alleen in het weekend?

De navulbare gasflessen zijn op diverse plekken verkrijgbaar. Gemiddeld genomen kunt u 15 tot 20 uur met 1 propaanfles van 10,5 kilogram. Bedenk dat in de praktijk uw haard meestal niet op het maximale vermogen brandt. Ook geldt net als bij aardgas dat de prijs van propaangas kan schommelen.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met propaan haarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op