Hero cover image

Panoramisch vuurbeeld in keukenshowroom

Dit project bekijken →

haardopstellingen

Keukenshowroom | RIJSSEN

Stijlvol en warm een keuken uitzoeken

Midden in de showroom van Voortman Keukens Rijssen staat een prachtige haardopstelling met een gashaard van het merk Bellfires. De opstelling heeft een hoogte van 305 centimeter en een breedte van 180 centimeter. De haardombouw is bekleed met structuurbehang uit de SKIN collectie van Eijffinger.

-

Rob de haardadviseur vertelt:

"We hebben deze haard dieper ingebouwd dan normaal. Zo komt er minder lichtinval in de haard en komen de vlammen beter uit. Om het plaatje compleet te maken is gekozen voor een breed kader. Op deze manier valt de haard niet weg in de ombouw en ontstaat er een prachtig eindresultaat."

-

-

-

Bekijk de opstelling van alle kanten

Prachtig panoramisch vuurbeeld

Prachtig panoramisch vuurbeeld

Ruimte voor een mooi foto op de ombouw

Ruimte voor een mooi foto op de ombouw

Het vuur is van opzij goed te zien

Het vuur is van opzij goed te zien

Vlammen

Vlammen

Prachtig geheel

Prachtig geheel

Kenmerken over de haardopstelling

Specificaties

Opstelling: Strakke ombouw
Haard: Bellfires View Bell Medium 3
Merk: Bellfires
Model: inbouw gashaard
Brandstof: aardgas en propaan
Maatvoering 305 cm (H) x 180 cm (B)
Materiaalafwerking: Structuurbehang uit SKIN collectie van Eijfinger
Vuurzicht: driezijdig
Kader: hidden door 10

Persoonlijk advies nodig?

Wij helpen graag

Bent u enthousiast geworden na het zien van dit project en denkt u: dit wil ik ook! Dat vinden wij leuk om te horen. Wij komen graag met u in contact om te kijken naar de mogelijkheden. Samen creëren we de perfecte opstelling.

Ik heb interesse

 

 

----

 

Gashaard in een moderne boerderij

Bekijk dit project

Het kopen van een nieuwe haard doet u niet zomaar. Daar komt natuurlijk het één en ander bij kijken. Om een indruk te geven van de enorme keuze in meubelopstellinge, uitvoeringen en afwerkingen vindt u hier een overzicht van gerealiseerde projecten. Haardenexpert is al ruim 10 jaar uw partner voor een mooie haard of kachel. Bekijk hieronder een greep van de projecten waar wij de haard voor hebben gerealiseerd.

Een haard als roomdivider

Een haard als roomdivider

Stijlvol en functioneel

Wil je dat je zitkamer warmte en gezelligheid ademt én dat de aangrenzende werkkamer voldoende privacy biedt? Shutters als roomdivider kunnen beide werelden perfect met elkaar combineren. In deze woning vormt de roomdivider van zwarte shutters zowel in open als gesloten stand een stoere en sfeervolle toevoeging aan het interieur. De shutter roomdivider is een stijlvolle én functionele manier om de zitkamer en de werkkamer van elkaar te kunnen scheiden. Zo kun je in opperste concentratie aan de slag in de werkkamer, maar ook in alle rust een boek lezen of gewoon lekker relaxen in de zitkamer. Wil je toch de twee ruimtes met elkaar verbinden voor eenn open en sfeervol geheel? Open dan in een handomdraai de lamellen of open heel eenvoudig de shutterdeuren in zijn geheel. Met Van Eyck shutters zijn deze ruimtes helemaal naar wens in te delen.

Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

Dat past altijd

Voor deze MiCasa woning in Oost-Vlaanderen hebben wij shutters precies op maat en naar wens van de bewoners gemaakt. De slaapkamers en overloop zijn voorzien van houten shutters uit de Van Eyck Premium collectie. Deze zijn gemaakt van massief Paulownia hout. Er is gekozen voor drie shutterluiken per raam, met in het midden een horizontale onderbreking (midrail). Dit sluit precies aan op de vormgeving van het raamkozijn, zodat de shutters mooi stroken met het raamkozijn. De 63 mm. brede lamellen passen perfect bij deze smallere luiken. De Clearview bediening (bediening zonder kantelstokje) geeft de shutters een moderne, strakke uitstraling.

 

Ook om ruimtes van elkaar te scheiden

Ook om ruimtes van elkaar te scheiden

Jazeker!

Ook dakramen kunnen voorzien worden van shutters. Het is perfecte zonwering en raamdecoratie in één. In deze badkamer is het dakraam voorzien van shutters uit onze Van Eyck Endurance collectie. Deze collectie bestaat uit kunststof shutters en is speciaal ontwikkeld voor natte ruimtes, aangezien deze bestand zijn tegen een hoge luchtvochtigheid. De kunststof shutters zijn nauwelijks van hout te onderscheiden. 

Type haardopstelling

Type haardopstelling

Toegepaste producten

Bij gashaard in moderne boerderij hebben we de volgende producten toegepast.

Type haard Inbouw gashaard
Vuurzicht 3-zijdig
Merk Bellfires Box Gas Panorama 45/45
Materiaalafwerking DecoLegno FC61 Riga

Persoonlijk advies nodig?

Persoonlijk advies nodig?

Wij helpen graag

Ben je enthousiast geworden en wil je ook genieten van stijlvolle en sfeervolle Van Eyck shutters in je woning in omgeving Heerlen? Dat vinden wij fijn! Wij komen graag geheel vrijblijvend bij je thuis om je te laten zien welke shutters mooi binnen jouw interieur passen. Wij zijn de partner voor shutters in Heerlen. Samen creëren we dan ook je perfecte Van Eyck shutters!