• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Dovre Brut

Ons assortiment

De houtkachels in de Dovre Brut-serie staan bekend om hun smalle model met een grote ruit. Hierdoor heeft u een mooi zicht op de spelende vlammen. Het model kan met recht stoer en eigenwijs genoemd worden. Daarnaast is de prijs van de Brut-serie budgetvriendelijk. De haarden in de serie zijn in twee verschillende kleuren en met diverse pootlengtes te verkrijgen.

Welke houtkachel zoekt u?

Maak uw keuze uit meer dan 700 houthaarden

Serie: Brut

Merk: Dovre

per pagina
Sorteer op

Dovre Brut

Dovre Brut

Optimaal vuurzicht

De kachels in de Dovre Brut-serie hebben een smal model, maar desondanks een grote ruit waardoor het zicht op de dansende vlammen optimaal is. De kachels hebben een stoer uiterlijk waardoor ze goed passen in een industrieel interieur. De Brut-kachels zijn vrijstaande front-kachels gemaakt van gietijzer. De kachels behalen een rendement van maar liefst 78%, waardoor u uw woonruimte makkelijk en snel kunt verwarmen. De Dovre Brut 100 en de Dovre Brut 200 moeten worden voorzien van een rookafvoer van 150 mm. Beide haarden zijn voorzien van energielabel A en zijn dus zeer energiezuinig te noemen.

Mogelijkheden

Mogelijkheden

Landelijke uitstraling

De Brut-serie bevat één houthaard: de Brut. De Brut beschikt over korte poten een landelijke uitstraling. Daarnaast kunt u de keuze maken tussen de kleuren gietijzer en wit. Optioneel kunt u kiezen voor geëmailleerde rookafvoerbuizen.