Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Dovre Brut

De houtkachels in de Dovre Brut-serie staan bekend om hun smalle model met een grote ruit. Hierdoor heeft u een mooi zicht op de spelende vlammen. Het model kan met recht stoer en eigenwijs genoemd worden. Daarnaast is de prijs van de Brut-serie budgetvriendelijk. De haarden in de serie zijn in twee verschillende kleuren en met diverse pootlengtes te verkrijgen.

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

2 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Dovre Brut

De kachels in de Dovre Brut-serie hebben een smal model, maar desondanks een grote ruit waardoor het zicht op de dansende vlammen optimaal is. De kachels hebben een stoer uiterlijk waardoor ze goed passen in een industrieel interieur. De Brut-kachels zijn vrijstaande front-kachels gemaakt van gietijzer. De kachels behalen een rendement van maar liefst 78%, waardoor u uw woonruimte makkelijk en snel kunt verwarmen. De Dovre Brut 100 en de Dovre Brut 200 moeten worden voorzien van een rookafvoer van 150 mm. Beide haarden zijn voorzien van energielabel A en zijn dus zeer energiezuinig te noemen.

De Brut-serie

Type     Formaat     Poten
Dovre Brut 100     B 46 x H 80,5 x D 39,5 cm     Korte poten
Dovre Brut 200     B 46 x H 82,5 x D 39,5 cm     Lange poten

Mogelijkheden

De Brut-serie bevat twee verschillende haarden. Het verschil in deze twee haarden zit hem in de lengte van de poten. De Brut 200 bevat lange poten, waardoor hij een ruimtelijk gevoel geeft. De Brut 100 krijgt door de ietwat kortere poten een landelijkere uitstraling. Daarnaast kunt u de keuze maken tussen de kleuren gietijzer en wit. Optioneel kunt u kiezen voor geëmailleerde rookafvoerbuizen.