• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
M-Design True Vision

M-Design True Vision

Ons assortiment

De M-Design True Vision serie wordt gevormd door prachtige gashaarden met een stijlvolle vormgeving. Binnen het assortiment heeft u de keus uit fronthaarden, tweezijdige en driezijdige haarden. Deze toestellen zijn vervolgens nog te onderscheiden in diverse formaten, van breed tot hoog. Voldoende keus voor uw woonsituatie!

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Gashaarden van M design

Gashaarden van M design

In diverse uitvoeringen

De serie bestaat uit talloze prachtige gashaarden, van een fronthaard tot een driezijdige haard. Beide toestellen zijn uitstekend voor een centrale opstelling in de woonruimte. Bijvoorbeeld in de woonkamer, heerlijk op de bank met de hele familie. Een knus thuisgevoel waar iedereen naar verlangt. Bij een fronthaard uit de M-Design True Vision serie kunt u kiezen uit een breed of hoog vuurzicht. Een breed vuurzicht betekent dat u een brede haard als de M-Design True Vision 1150V. Maar wilt u zoveel mogelijk ruimte besparen? Kies dan voor een slanke haard als de M-Design True Vision 850V. Dit toestel laat een prachtig hoog vuurzicht zien, maar is niet optimaal zichtbaar vanuit iedere hoek.

Tweezijdige en driezijdige gashaarden

Tweezijdige en driezijdige gashaarden

Neem contact op voor persoonlijk advies

Wanneer u vanuit meerdere hoeken een perfect zicht wilt, dan is een driezijdige gashaard wat voor u. Neem een kijkje naar de M-Design True Vision 1050DC. U kunt dus in de hoek van de kamer, of zelfs tegen muur staan, en het vuurspel alsnog bekijken. En combineer de driezijdige haard met een breed plateau, zodat u verschillende woonaccessoires kunt plaats. Of maak een knusse zitplaats naast de haard en geniet van de heerlijke temperatuur. Maar het is ook goed mogelijk dat de haard geen dominerende rol mag spelen. U wilt liever de televisie een centrale plek geven dan de haard. Kies dan voor een tweezijdige hoekhaard, bijvoorbeeld de M-Design True Vision 850 CL-CR. Zo wordt de hoek van de kamer prachtig opgevuld. En het mooie is, de haard heeft twee zijden. Het vuurzicht is dus vanuit meerdere hoeken te bewonderen. Als kers op de taart, ieder toestel wordt standaard geleverd met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Met deze afstandsbediening kunt u vanaf de luie stoel de vlammen hoger of lager zetten. Kortom, voldoende stof om over na te denken. Bij enige vragen neemt u contact op met onze deskundige adviseurs.

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Als cinewall Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op