Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom

Global Fires 60

Eindeloze mogelijkheden met de Global Fires 60-serie. Deze serie kenmerkt zich door de glasbreedte van (ruim) 60 centimeter. Alle modellen zijn compacte haarden die op veel verschillende wijzen kunnen worden aangesloten en ingebouwd. Daarnaast is de haard verkrijgbaar in een frontmodel, een hoekmodel en een driezijdig model. Uiteraard geldt dat meer zijden meer zicht op het vuur betekent. Dit compacte maar toch rendabele model past in iedere huiskamer. Laat u dus verwennen door de gezellige warmte van deze intieme haarden!

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

3 Artikel(en)

Stel een Aflopende Directie in

Global Fires 60

Model       Rendement (%)       Vermogen (kWh)       Glasbreedte (mm)
Front       91,9      6       602
Tweezijdig       91,5      5,4       661
Driezijdig       91,5      5,4       660


Branderdecoratie
De Global Fires 60 serie is geheel naar eigen stijl en smaak verkrijgbaar. Naast de keuze tussen een front, hoek, of driezijdig model kunt u voor wat betreft het branderbed kiezen voor een bruinhout set of een witte kiezelstenen optie.

Binnenwerk
Naast de branderdecoratie kunt u bij deze Global Fires ook kiezen voor een alternatief binnenwerk, anders dan de standaard stalen vlakke achterwand. Deze optie is de spiegelglazen achterwand, die goed past in een modern interieur.

Rendement
Met het hoge rendement van zo’n 91% krijgt u waar voor uw stookkosten. Deze worden met een dergelijk rendement tot een uiterst minimum gebracht. Terwijl u ondertussen toch van de gezellige warmte kunt genieten!

Mogelijkheden
Omdat het kanaal zowel op het dak als door de gevel kan uitmonden, en de serie een geringe inbouwdiepte heeft, kan de haard op vrijwel elke plek in uw woning staan. Dit zorgt ervoor dat u de haard een geheel eigen plek in uw woning kunt geven, een plek waar u er optimaal van kunt genieten.

Afstandsbediening
Dankzij de luxe afstandsbediening van Global Fires kunt u optimaal genieten van de haard terwijl u hiervoor niet uit uw stoel hoeft te komen. Door middel van de timerfunctie bespaart u gas terwijl u wel lekker warmpjes thuiskomt. De thermostaatfunctie zorgt dat u niet té warmpjes thuiskomt.

Lijnbrander
Dankzij de lijnbrander van Global Fires geniet u altijd van een breed vuurbeeld, ook als u de haard niet voluit wilt laten branden.