• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.
Barbas Gas Fire Panorama

Barbas Gas Fire Panorama

Ons assortiment

De Gas Fire Panoroma is een driezijdige gashaard van het merk Barbas. Deze prachtige gashaard heeft een bijzonder mooi design waardoor het met recht een ereplaats verdiend uw woning. De terug liggende achterwand geeft een bijzonder effect en creëert een romantische en intieme sfeer. Een sfeer die je verwacht bij een gashaard van Barbas.

Verfijn uw keuze

Met handige filter opties

Barbas Gas Fire Panorama serie

Barbas Gas Fire Panorama serie

Gashaard zelf samenstellen

De haarden van de Barbas Gas Fire Panorama serie zijn helemaal naar eigen wens en smaak samen te stellen. De toevoegingen zijn volledig optioneel en u kunt uw eigen voorkeuren aangeven.

De volgende opties kunt u toevoegen aan een gashaard van de Barbas Gas Fire Panorama serie:

  • Opti-Vent
  • Zwarte of natuurlijk gekleurde houtstammen
  • Industrial interior, vlakke achterwand of zwart, keramisch interieur
  • Aansluiting rookgasafvoer mogelijk in 130/200 en 100/150 en in combinatie met Opti-Vent in 60/100
  • Leverbaar in aardgas of propaan uitvoering

De Premium Fire 2 brander

De Premium Fire 2 brander

Voor het mooiste vlambeeld

Bij deze serie gashaarden van Barbas wordt er gebruik gemaakt van de Premium Fire 2 brander. In tegenstelling tot de andere brander van Barbas (de Premium Fire 1) bestaat deze brander uit zeven lossen elementen. Hiermee kan Barbas het meest mooie vlambeeld garanderen en staat veiligheid voorop. De meest nieuwe technische snufjes en mogelijkheden zijn onderdelen van deze brander.

Vlammen uit de stammen

Vlammen uit de stammen

Geeft een realistisch vuurbeeld

Het mooiste aan het vuurzicht is wellicht wel dat de vlammen op een bijzondere manier uit de stammen komen. De stammen lijken dan ook echt in brand te staan. Al met al geeft het een heel realistisch vuurbeeld. Bij deze schakelbare Premium Fire 2 brander ben je in de gelegenheid om de achterste brander uit te zetten. Zo kunt u het vermogen verlagen en heeft u invloed op de warmte-afgifte van de haard. Hierdoor kunt u tot 40% besparen op het vermogen met behoud van het mooie vlambeeld.

Panorama gashaard serie

Panorama gashaard serie

Welke haard past bij u?

Deze serie van Barbas bestaat enkel uit driezijdige haarden. De haarden hebben alleen een andere afmeting van de ruit, zo is Barbas er zeker van dat er voor iedereen de juiste haard bij zit. Van een wat meer bredere glasruit tot vierkant, alles is mogelijk met de Barbas Gas Fire Panorama gashaard serie.

Meer weten of een offerte?

Meer weten of een offerte?

Onze adviseurs helpen u graag.

Wilt u meer weten over deze unieke serie gashaarden van Barbas of heeft u een vraag over een specifiek model? Onze deskundige adviseurs helpen u verder. Graag zetten wij voor u de mogelijkheden op een rijtje en brengen een geheel vrijblijvende offerte uit. 

Kom langs voor inspiratie & advies

Bezoek onze showroom in Apeldoorn of Rijssen

Vraag nu een offerte aan

Gratis en vrijblijvend

Offerte ontvangen voor een van onze haarden en kachels? Vraag direct een gratis en vrijblijvende offerte aan van uw favoriete haard.

Offerte aanvragen

Haardopstellingen met gashaarden

Combineer een haard met meubel

haard met meubel

Een haardopstelling

Zorgt voor een WOW-factor

Een haard gecombineerd met een meubel is een verrijking voor uw woonkamer. Haardenexpert biedt een breed en divers aanbod haardmeubels aan. Helemaal op maat gemaakt, zodat we zeker weten dat deze is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Door jarenlange ervaring en samenwerking met experts zijn wij meer dan alleen uw haardleverancier. Van losse haard tot complete opstelling:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kast is ook ruimte voor boeken, accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vlammenspel.

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Haardenexpert ons team

Maak kennis met Haardenexpert

Neem contact op

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Lees onze reviews of laat u informeren door onze experts.

Neem contact op