• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Maastricht
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Maastricht kopen?

Een haard of kachel aanschaffen in Maastricht? Een fantastische gedachte! Een haard zorgt namelijk voor meer gezelligheid en een aangename temperatuur in een woning. Of u nu zoekt naar een gas of houtgestookt model, er zijn genoeg opties. De buitenzijde van elke kachel is verschillend, waardoor er te allen tijde een open haard is die voldoet aan uw eisen. Het geeft niet welke stijl u wilt: er is voor iedereen een fijne openhaard!

open haarden Maastricht

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt warm stoken met een open haard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Kies voor een milieuvriendelijke haard en ga voor een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een elektrische haard. Er is een haard voor iedereen. We vertellen u hier graag meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Maastricht

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houthaarden zijn momenteel één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving van een houtkachel is namelijk fantastisch, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Maar ook een gaskachel is nog steeds een gewilde kachel. Een gashaard is namelijk makkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout aanwezig is. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen nadelige stoffen vrij. U hoeft geen rookkanaal aan te laten leggen. Dit maakt installatie gemakkelijker, omdat de kachel hierdoor op elke plek in uw woning gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de sfeerhaard. De elektrische haard is de beste optie als u op zoek bent naar een gezellige toevoeging aan de ruimte en bijverwarming. Een elektrische kachel wordt niet extreem warm. Hierdoor zijn dit soort haarden een stuk veiliger. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Maastricht kosten

Openhaarden en kachels: nog meer keuzes

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit diverse modellen. Afhankelijk van de gekozen brandstof, zijn er diverse modellen beschikbaar. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande gashaard of een elektrische inzethaard. Daarnaast heeft u keuze uit diverse vuurzichten. Ga voor een hoekhaard, een doorkijkhaard of voor een 4-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het geschikte vuurzicht, die past bij uw woning en wensen.

gashaard kopen Maastricht

Geen zorgen en laat uw haard Maastricht installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de openhaard niet zelf installeren, maar de haard in Maastricht laten installeren? Geen probleem; we helpen u graag verder. Onze monteurs plaatsen nieuwe haarden door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Kom langs in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons brede aanbod zelf ontdekken! Bij Haardenexpert hebben we ruim 10 jaar ervaring, zodat we u perfect kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken