• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Heerlen
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Heerlen kopen?

Wilt u extra gezelligheid in uw woning en wilt u een haard aanschaffen in Heerlen? Dankzij een open haard profiteert u onmiddellijk van (extra) warmte en sfeer in uw ruimte. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een gashaard of een houtkachel. Elke haard heeft zijn eigen eigenschappen, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Heerlen

Welke brandstof wilt u voor uw nieuwe haard?

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u uw ruimte lekker verwarmen? Kies dan een openhaard met een brandstof die bij uw situatie past! Wilt u een milieuvriendelijke open haard? Dan is een bio-ethanol haard de perfecte keuze. Maar ook een traditionele houthaard, gashaard en sfeerhaard heeft zo z'n voordelen. Wat de situatie ook is: ook voor uw huis is er een geschikte haard. We vertellen u meer over de diverse soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Heerlen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtgestookte haarden zijn nu één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Dit komt omdat het gemakkelijk veel warmte geeft aan een ruimte. Maar ook de sfeer is van belang. Bij een houtkachel geniet u hier optimaal van, doordat u een echt houtvuur ziet branden.

Gashaard
Een andere kachel waar veel vraag naar is, is een gashaard. Het onderhouden van een gashaard is namelijk eenvoudig en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw haard. Daarnaast hoeft u ook niet voldoende hout meer te regelen. De brandstof is namelijk altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker optie is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij deze haard niet noodzakelijk. Dit maakt installatie makkelijker, aangezien de open haard hierdoor op iedere plek in huis geplaatst kan worden.

Elektrische haard
Tot slot is er nog de elektrische haard. Het is een ideale optie als u extra sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt inzetten. Elektrische haarden zijn veilig, doordat ze niet extreem warm worden. Ook is het een duurzame haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Heerlen kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet maken, is het model van de nieuwe openhaard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, wandhaard of een inbouwhaard. Welk vuurzicht uw open haard heeft, kiest u zelf. Zo kunt u kiezen voor een tunnelhaard, 4-zijdig vuurzicht of zelfs een 5-zijdig vuurzicht. Met elkaar bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Heerlen

Geen zorgen en laat uw kachel Heerlen installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw open haard niet zelf plaatsen, maar de open haard in Heerlen laten installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Ons grote netwerk aan installatiemonteurs zorgen voor de beste installatie van haarden door heel Nederland. Als u de haard aanschaft, dan kunt u dit gerust aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in onze showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? We hebben in de showrooms diverse haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! We hebben ruim 10 jaar ervaring, zodat we u goed kunnen adviseren om uw droomhaard te vinden.

Afspraak maken