• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Haarlem
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Haarlem kopen?

Wilt u meer gezelligheid in een ruimte en wilt u een openhaard aanschaffen in Haarlem? Een openhaard is een bijzonder goede wijze om uw huis te verwarmen en meer gezelligheid te geven. Of u nu op zoek bent naar een elektrische haard of een houtgestookte haard: er zijn genoeg mogelijkheden. De buitenzijde van iedere kachel is weer anders, hierdoor is er altijd een kachel die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Haarlem

Welke brandstof kiest u voor uw nieuwe openhaard?

Ontdek de mogelijkheden

Als u uw woning wilt warm stoken met een open haard of kachel, zijn er meer opties dan ooit tevoren! Kies voor een milieuvriendelijke haard en koop een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel. Wat uw wensen ook zijn: er is voor iedereen perfecte haard te vinden. We vertellen u daarom graag meer over de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Haarlem

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtgestookte haarden zijn tegenwoordig één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Een reden hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is van belang. Zo vinden de meeste mensen dat een houtgestookte haard de meest knusse haard is, dankzij het fantastische vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds geliefd. Het onderhouden van een gashaard is namelijk makkelijk en door op 1 knop te klikken, geniet u direct van uw kachel. U hoeft zich daarnaast ook niet druk te maken of er genoeg hout beschikbaar is. Gas is altijd voorhanden. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Een milieuvriendelijker mogelijkheid is een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Een rookkanaal is bij dit soort openhaard niet nodig. Dit maakt installatie gemakkelijker, doordat de open haard hierdoor op elke plek in uw woning gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische haard. Het is een fantastische keuze als u extra sfeer wilt toevoegen en het als bijverwarming wilt gebruiken. Op dit moment zijn er nog geen sfeerhaarden die als hoofdverwarming zijn in te zetten. Dit komt doordat een elektrische kachel niet heel warm wordt. En doordat er geen sprake is van uitstoot, is het ook een duurzame kachel.

openhaard Haarlem kosten

Verschillende modellen openhaarden en kachels

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Naast de verschillende brandstoffen, zijn er ook diverse modellen mogelijk. Ga bijvoorbeeld voor een vrijstaande gashaard of een elektrische inzethaard. Daarnaast heeft u keuze uit meerdere vuurzichten. Een front vuurzicht is altijd een geweldige optie, maar ook een roomdivider of een 3-zijdig vuurzicht geeft extra sfeer. Wat uw situatie en wens ook is: onze adviseurs vinden altijd een haard die bij u past.

gashaard kopen Haarlem

Geen zorgen en laat uw haard in Haarlem plaatsen

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw open haard niet zelf plaatsen, maar de openhaard in Haarlem laten plaatsen? Haardenexpert helpt u hier graag bij. Onze monteurs plaatsen nieuwe haarden door heel het land. Als u de haard koopt, dan kunt u dit eenvoudig aangeven.

Ontdek alle haarden en kachels in de showroom
Meer weten over de mogelijke opties? U vindt in onze showrooms meerdere haardopstellingen, zodat u de sfeer van de open haarden direct kunt beleven! Doordat onze experts meer dan 10 jaar ervaring hebben, kunnen we u voorzien van goed advies. Zo kunt u straks gegarandeerd genieten van uw kachel.

Afspraak maken