• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Enschede
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Enschede kopen?

Een openhaard kopen in Enschede? Open haarden zijn een prachtige manier om uw woning te verwarmen en meer gezelligheid toe te voegen. Er zijn meerdere opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een elektrische haard of een houthaard. Elke openhaard heeft zijn eigen specificaties, zodat u altijd een haard ontdekt die bij uw eisen en wensen aansluit. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Enschede

Verschillende brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit diverse brandstoffen om uw huis te verwarmen. Kies voor een milieuvriendelijke haard en ga voor een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een houtkachel. Wat de situatie ook is: ook voor uw ruimte is er een passende haard. Meer weten over de soorten haarden? We vertellen u hier meer over.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving Enschede

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houtkachels zijn op dit moment één van de meest populaire keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. want een houtgestookte haard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Ook de sfeer van een houthaard draagt bij aan deze befaamdheid. De beleving van een houtkachel is namelijk optimaal, doordat u geniet van een knisperend vuur.

Gashaard
Een andere kachel waar veel vraag naar is, is een gashaard. Dit komt omdat ze gemakkelijk zijn in onderhoud en met 1 druk op een knop, geniet u van de warmte van een gashaard. Ook is het een fantastische optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. Er is namelijk altijd voldoende brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een kachel die milieuvriendelijk is? Kies dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en er is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook is het niet nodig om rekening te houden met een rookkanaal. Op die manier is de kachel op iedere locatie in uw woning te installeren.

Elektrische haard
Tot slot kunt u nog kiezen voor de elektrische kachel. Deze open haard is uitstekend als extra verwarming en geeft meteen meer sfeer aan de ruimte. Het is een veilige en duurzame haard, doordat de openhaard niet extreem warm wordt en er is geen sprake van uitstoot.

openhaard Enschede kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit diverse modellen. Ga bijvoorbeeld voor een inzethaard, vrijstaande haard of een wandhaard. Het vuurzicht kiest u ook zelf. Ga voor een hoekhaard, een tunnelhaard of voor een 3-zijdige haard. Er is altijd wel een model met het juiste vuurzicht, die aansluit bij uw situatie en wensen.

gashaard kopen Enschede

Geen stress en laat uw kachel Enschede installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de haard niet zelf installeren, maar de kachel in Enschede laten installeren? Dit is geen punt; we helpen u graag verder. Onze monteurs installeren kachels door heel Nederland. Bij de aanschaf van uw kachel kunt u dit aangeven.

Beleef het zelf in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? We hebben in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen verschillende haardopstellingen die u rustig kunt bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze experts u perfect adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw nieuwe haard.

Afspraak maken