• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Eindhoven
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Eindhoven kopen?

Wilt u een haard aanschaffen in Eindhoven? Met een open haard beschikt u onmiddellijk over (extra) warmte en sfeer in uw woning. Er zijn genoeg opties om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een sfeerhaard, een gaskachel of een houtkachel. Het uiterlijk van iedere openhaard is weer anders, waardoor er altijd een openhaard is die voldoet aan uw eisen. Van landelijk tot modern: er is voor iedereen een passende open haard!

open haarden Eindhoven

Kies de brandstof voor uw haard

Ontdek de mogelijkheden

U kunt kiezen uit verschillende brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! Wilt u een milieuvriendelijke haard? Dan is een bio-ethanol haard de perfecte keuze. Maar ook een traditionele houthaard heeft verschillende voordelen. Er is een optie voor iedereen. We vertellen u dan ook graag iets meer over de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

open haard eindhoven plaatsen

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Houthaarden zijn momenteel één van de meest geliefde keuzes voor het verwarmen via een open haard of kachel. Want een houthaard zorgt ervoor dat de ruimte direct warm wordt. Maar ook de sfeer is essentieel. Zo vinden de meeste mensen dat een houtgestookte haard de meest knusse haard is, dankzij het fantastische vlammenspel van echt houtvuur.

Gashaard
Een andere kachel die gewild is, is een gashaard. Een gashaard is namelijk eenvoudig te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Ook is het een fantastische optie als u niet regelmatig voor voldoende hout wilt zorgen. Er is namelijk altijd voldoende brandstof beschikbaar. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Graag een milieuvriendelijke haard aanschaffen? In dat geval is een bio-ethanolhaard een handige keuze. Dit komt doordat de haard brandt op een plantaardige vloeistof. Hierdoor komen er geen ongezonde stoffen vrij. Het is niet nodig om een rookkanaal aan te laten leggen. Dit is fantastisch, omdat dit betekent dat de openhaard op iedere gewenste plaats in uw ruimte is te installeren.

Elektrische haard
Ook kunt u nog kiezen voor een elektrische kachel. Een elektrische haard is de slimste keuze als u op zoek bent naar een gezellige uitstraling van de ruimte en een extra verwarming. Op dit ogenblik zijn er nog geen sfeerhaarden die als hoofdverwarming zijn te gebruiken. Maar hierdoor zijn sfeerhaarden veilig, aangezien ze niet enorm warm worden. Daarbij is het een duurzame kachel, doordat er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard eindhoven kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Een andere keuze die u moet maken, is het model van uw nieuwe open haard. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een inzethaard, doorkijkhaard of een inbouwhaard. Het vuurzicht bepaalt u ook zelf. Ga voor een 2-zijdige haard, een tunnelhaard of voor een 4-zijdige haard. Met elkaar bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Eindhoven

Geen zorgen en laat uw openhaard Eindhoven installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u de haard niet zelf plaatsen, maar de openhaard in Eindhoven laten installeren? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs plaatsen kachels door heel het land. Vertel ons dit als u de haard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Beleef het zelf in de showroom
Enthousiast geworden en wilt u meer weten? In de showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons brede assortiment zelf ontdekken! Met 10 jaar ervaring kunnen we u perfect adviseren, zodat u straks ultiem geniet van uw gloednieuwe haard.

Afspraak maken