• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Openhaard in Almere
kopen?

Bekijk alle haarden

Openhaard Almere kopen?

Wilt u op korte termijn een openhaard aanschaffen in Almere? Met een open haard profiteert u onmiddellijk van (extra) warmte en gezelligheid in uw woning. Er zijn meerdere mogelijkheden om uit te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een sfeerhaard, een gashaard of een houtkachel. De buitenkant van elke haard is verschillend, waardoor er te allen tijde een haard is die voldoet aan uw wensen. Van klassiek tot modern, er is voor ieder wat wils!

open haarden Almere

Diverse brandstoffen haarden en kachels

Ontdek de mogelijkheden

U hebt keuze uit verschillende brandstoffen om uw ruimte te verwarmen! Kies voor een milieuvriendelijke haard en ga voor een bio-ethanolhaard. Of maak de keuze voor een gaskachel. Wat de situatie ook is: ook voor uw woning is er een perfecte haard. We vertellen u graag meer over de soorten haarden.
Bekijk alle haarden

kachel omgeving almere

Welke openhaard kiest u?

Houtkachel, gashaard, elektrische haard of bio-ethanol haard

Houtkachel
Een houtkachel is op dit moment een gewilde manier om een woning te verwarmen. Een reden hiervoor is dat het aanzienlijk veel warmte afgeeft. Maar ook de sfeer is bij deze kachel essentieel. U geniet namelijk van een knisperend vuur.

Gashaard
Ondanks de hoge(re) gasprijzen, zijn gaskachels nog steeds populair. Een gashaard is namelijk makkelijk te onderhouden en de kachel is ook nog eens met 1 druk op de knop aan te zetten. Daarnaast hoeft u ook niet genoeg hout meer in huis te hebben. U heeft namelijk nooit een tekort aan brandstof, doordat er altijd genoeg gas aanwezig is. Bij een gashaard heeft u de keuze voor aardgas of propaan.

Bio-ethanolhaard
Bent u op zoek naar een openhaard die milieuvriendelijk is? Ga dan voor een bio-ethanolhaard. Een bio-ethanolhaard brandt op plantaardige vloeistof en hierbij is geen sprake van schadelijke stoffen die de haard uitstoot. Ook is het niet nodig om rekening te houden met het rookkanaal. Dit maakt installatie makkelijker, omdat de open haard hierdoor op elke plek in uw woning gepositioneerd kan worden.

Elektrische haard
De elektrische kachel is ook een geweldige optie wanneer u geen rookkanaal hebt of wilt. Deze openhaard is uitstekend als bijverwarming en geeft meteen extra sfeer aan de woning. Doordat ze niet extreem warm worden, zijn sfeerhaarden veilig. Daarbij is het een duurzame open haard, aangezien er geen uitstoot plaatsvindt.

openhaard Almere kosten

Openhaarden en kachels: nog meer opties

Wij laten u graag de mogelijkheden zien

Maar dat is nog niet alles! U heeft ook nog keuze uit verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een vrijhangende haard, inzethaard of een inbouwhaard. Daarnaast heeft u keuze uit diverse vuurzichten. Een front vuurzicht is altijd een mooie optie, maar ook een tunnelhaard of een 4-zijdig vuurzicht zorgt voor extra sfeer. Samen bekijken we welke opties er beschikbaar zijn.

gashaard kopen Almere

Genieten zonder moeilijk doen: laat uw open haard Almere installeren

Wij werken met een landelijk montageteam

Wilt u uw kachel graag installeren in Almere? Bij Haardenexpert regelen we dit voor u. Onze monteurs plaatsen haarden door heel Nederland. Geef dit dan ook gerust aan wanneer u uw openhaard aanschaft, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Beleef het zelf in onze showroom
Benieuwd geworden naar alle opties? In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen kunt u ons grote assortiment zelf bekijken! Met 10 jaar ervaring kunnen onze adviseurs u perfect adviseren, zodat u straks optimaal geniet van uw fonkelnieuwe haard.

Afspraak maken