Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken naar de Dru Scenic 80 gashaard

Door Jasper Plieger 5 jaar geleden 6864 keer bekeken

Zoek je een goede vervanger van een openhaard, die genoeg warmte en licht geeft? De familie uit Wijchen zocht hetzelfde. Na een bezoek in onze showroom en prettige gesprekken met onze verkopers kwamen ze bij de Dru Scenic 80 uit. Een moderne gashaard, waarmee je de sfeer behoudt van een traditionele openhaard. Dit zonder de kosten van hout maar met dezelfde voordelen voor jouw energiekosten. Hierom was bij onze klant de keuze snel gemaakt!


Waar geplaatst: Wijchen
Soort haard: Dru Scenic 80
Type: Driezijdige gashaard

Dru Scenic 80 met plateau

Calatorao plateau

De Dru Scenic 80 is een prachtige driezijdige gashaard. Deze haard hebben wij geplaatst bij een klant in Wijchen. Naast de haard hebben wij ook een plateau geleverd en op maat gemaakt. Dit is een Calatorao gezoet plateau. Calatorao gezoet steen wil zeggen dat het plateau is voorzien van een soort laagje. Dit laagje zorgt voor een prachtige, egale kleur van het plateau. Bij de Dru scenic 80 zijn de lijsten helemaal weggewerkt. Hierdoor ontstaat het effect van een traditionele openhaard. Toch heeft de haard een zeer modern en strak design. Dat is ook de reden waarom deze tevreden klant uit Wijchen heeft gekozen voor deze prachtige gashaard.

DRU Scenic 80

Sfeer en Warmte

De randen van lijsten zijn bijna niet zichtbaar. Dankzij het driezijdige raam is het vlammenspel vanuit vrijwel elke positie in de woonruimte goed zichtbaar. De warmteafgifte geeft veel sfeer. Daarbij geeft de haard meer dan genoeg warmte af voor wat ruimere woonkamers. Deze warmteafgiften bespaart daardoor ook geld. De sfeer is een van de belangrijkste aspecten van de haard. Onze klant uit Wijchen heeft voornamelijk om dat aspect deze gashaard gekocht. Het uitmuntende vuurzicht maakt dat er veel extra gezelligheid wordt gecreëerd in jouw woonkamer. De prachtige oranje gloed van het vuur geeft elk huis een bijzonder karakter. De Dru Scenic 80 biedt dus zowel sfeer als warmte.

Dru Scenic 80 gashaard

Opties

De Dru Scenic 80 is erg geschikt om te combineren met een maatwerk plateau van MDF of natuursteen, zoals ook hier in Wijchen is gedaan. De haardplateaus kunnen desgewenst voorzien worden van lade en/of klepkasten. Hierdoor is deze gashaard van DRU ook zeer gebruiksvriendelijk. Je kunt met de lade en/of klepkasten namelijk voorwerpen bewaren zonder dat dit in de weg staat van het vuurzicht. Het plateau geeft de haard een nog modernere uitstraling en het is efficiënt omdat je hier ook voorwerpen op kan leggen.

DRU driezijdige gashaard

Contact

Heb je, net zoals deze klant uit Wijchen, ook interesse in de Dru Scenic 80? Neem dan nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan. Je kunt dat natuurlijk ook via onze website doen of door op de onderstaand knop te klikken. Ook kan je bezoek te brengen aan onze showroom in Rijssen. Neem dan even contact met ons op om een afspraak in te plannen. Je kunt ons bereiken op 0548-211550

#gashaard Geplaatst in: Binnenkijken bij