Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken in een modern wooninterieur

Binnenkijken in een modern wooninterieur
Door Dennis Dragt 5 jaar geleden 7190 keer bekeken

De familie had van tevoren hun droomhaard tot in de puntjes voor ogen. Ze wilden namelijk een prachtige, compacte houthaard met een driezijdig vuurzicht. Om eindeloos van het houtvuur te genieten moest het toestel een centrale opstelling krijgen. Hierdoor was het vuurzicht vanaf de stoel of bank optimaal te bewonderen. Deze haard moest gecombineerd worden met een fraai plateau, zodat er voldoende ruimte was voor de televisie en diverse woonaccessoires. Om het plateau nog functioneler te maken, moest het meubelstuk voorzien worden van meerdere opberglades. Zodoende wilde ze haardhout, aanmaakblokjes, tijdschriften, televisieapparatuur en meer op een fraaie wijze opbergen. Daarnaast moest de haard strak worden afgewerkt, zodat de lijsten (om de haard heen) nauwelijks zichtbaar zijn. Tot slot twijfelde de familie tussen een open of een gesloten haard. Iedere variant brengt zijn eigen voordelen met zich mee. Zou het niet geweldig zijn om alle voordelen in één houthaard te stoppen? De bekwame experts van Haardenexpert kwamen direct op één model uit dat perfect aansloot op de wensen van de klant, namelijk de Spartherm Arte 3RL 60h. De familie was overtuigd van de schoonheid van de multifunctionele houthaard en stemde gelijk in voor de plaatsing. Op basis van een schets is de installatie tot stand gekomen. Benieuwd naar het resultaat? Dan leest u verder en bekijkt u de geweldige prestatie van Haardenexpert.
Soort haard: Spartherm Arte 3RL 60h
Type: HouthaardSpartherm Arte 3RL 60h met stijlvol plateau

Op de voorgaande foto ziet u het prachtige resultaat van de strakke inbouw. De Spartherm Arte 3RL 60h heeft een centrale plek gekregen in het moderne wooninterieur. Dankzij de driezijdige ruit is het vuurbeeld te aanschouwen vanuit de woonkamer en de eetkamer. Om de haard volledig af te stemmen op het interieur, is de ombouw (om de haard heen) in dezelfde kleur gedecoreerd. Voordat de plaatsing van het toestel kon beginnen, is er als eerst een breed plateau ontwikkeld. De familie wilde namelijk naast de houthaard ook voldoende ruimte hebben voor de televisie en woonaccessoires. Dit plateau is voorzien van een witte kleur met een fraaie hoogglans. Hierdoor heeft het meubelstuk een strakke en nieuwerwetse uitstraling gekregen. Daarnaast ziet u dat het plateau is voorzien van uitschuifbare lades, zodat de familie voldoende opbergruimte heeft. Door het decoratieve meubelstuk een breed formaat te geven, is de wand op een fraaie wijze gevuld.Open en gesloten houthaard in één

Daarnaast had de familie de wens om gesloten of open te stoken. Bij de Spartherm Arte 3RL 60h is het juist mogelijk om op beide manieren een heerlijke temperatuur op te wekken. Dit is namelijk mogelijk door het innoverende liftdeursysteem, waarmee de ruit omlaag of omhoog geschoven wordt. Met een vloeiende beweging schakelt de familie van gesloten stoken naar open stoken. Bij een gesloten systeem profiteren zij van een hoog rendement en een optimale veiligheid. Wanneer ze behoefte hebben aan de overheerlijke houtgeur en het ontspannende geluid van de knetterende houtblokken, stoken ze met een open systeem. Hierdoor zal het rendement lichtelijk dalen, maar de sfeer is niet te vergelijken met gesloten stoken. De binnenwand van de haard is voorzien van een donkere chamotte bekleding, waardoor het vlammenspel prachtig tot zijn recht komt. Dit vuurbeeld komt grotendeels tot stand door het nominale vermogen van 7,5kW. Dit was voor de familie een perfect vermogen, aangezien de woonruimte een volume van 120 tot 140 kubiek meters heeft. Na enige tijd ontstaat er, tijdens het stoken, een vieze laag op de kachelruit. Om het uitzicht zo helder mogelijk te houden, is het reinigen van de ruit een vereiste. Ook dit doet de familie met behulp van het praktische liftdeursysteem. De kachelruit is zeer eenvoudig naar beneden te schuiven, zodat de binnenkant gemakkelijk te reinigen is.

Uw eigen Spartherm Arte 3RL 60h

Heeft u ook de Spartherm Arte 3RL 60h als droomhaard in gedachten? En wilt u ook profiteren van een open en gesloten systeem? Wacht niet lang en neem direct contact op met de deskundige adviseurs van Haardenexpert. Onze experts staan u graag te woord om al uw vragen te beantwoorden. Vraag een vrijblijvend advies of offerte aan en laat u inspireren en adviseren. Om inspiratie op te doen voor uw woonsituatie bent u van harte welkom in onze luxe showroom in Rijssen. Hier kunt u, onder het genot van een kopje koffie, al uw wensen voorleggen. Maak een afspraak via 0548-211550 en onze experts zien u graag binnenkort op de stoep. Laten we samen voor droomhaard realiseren!

Geplaatst in: Binnenkijken bij