Vragen? Bel 0548-211550

 

Jutestraat 6A, Rijssen (Ov)

Showroom
Swipe to the left

Binnenkijken bij de familie Fränzel

Binnenkijken bij de familie Fränzel
Door Dennis Dragt 4 jaar geleden 87621 keer bekeken

Bij de inrichting van de woonkamer miste de familie Fränzel nog een belangrijk element, maar ze wisten niet wat. De stoelen en bank hadden al een prachtige plaatsing gekregen. Na lang wikken en wegen hadden ze besloten om een haard in de woonkamer te laten plaatsen. Dit zorgde wel voor een ander probleem. Waar moesten ze nou de televisie neerzetten? Om dit probleem op te lossen nam de familie het initiatief om Haardenexpert te benaderen. Aangezien ze nog geen flauw idee hadden welke haard het beste bij hun woonsituatie paste, is er een persoonlijk gesprek ingepland. In de inspiratievolle showroom zijn alle wensen aan de deskundige adviseurs voorgelegd. Ondertussen kon de familie diverse haarden bekijken om een beter beeld te scheppen van de mogelijkheden.

Tijdens een kleine rondleiding stopte de familie bij een prachtige opstelling, namelijk de DRU Metro 150 XT. Dit is een brede gashaard die gecombineerd is met een breed plateau van natuursteen. Boven de haard is er een televisie gemonteerd, zodat de ruimte optimaal wordt benut. De familie Fränzel zag het al voor ogen, een brede gashaard die dezelfde breedte heeft als de televisie. Op basis van deze informatie legde één van de adviseurs een andere gashaard voor, namelijk de Bellfires Horizon Bell XL3 . De charme van dit toestel sprak de familie direct aan. Op basis van deze bevestiging is er een schets ontwikkeld. En wat blijkt, de familie Fränzel was direct verkocht van het voorstel. Met een strakke ombouw wordt zowel de gashaard en de televisie symmetrisch ingebouwd. Lees gauw verder hoe de installatie tot stand is gekomen en hoe de familie Fränzel de gashaard ervaart.Waar geplaatst: Nijkerk
Wie: familie Fränzel
Soort haard: Bellfires Horizon Bell XL3
Type: Gashaard

Schets Bellfires Horizon Bell XL3

Plaatsing van de Bellfires Horizon Bell XL3

Hierboven aanschouwt u de gemaakte schets voor de familie Fränzel. Zoals u kunt zien zijn de belangrijkste wensen in de tekening opgenomen, namelijk de televisie boven de gashaard. Om dit idee te realiseren moest er een ombouw worden ontwikkeld, zodat de wand (van het huis) intact blijft. Door de ombouw tot aan het plafond door te trekken, valt de constructie mooi weg in het interieur van de woonkamer. Daarnaast is de breedte van de gashaard gelijk aan de breedte van de televisie, zodat er een symmetrisch beeld ontstaat. Aan de rechterkant van de ombouw zijn er uitsparingen opengelaten voor de plaatsing van verschillende woonaccessoires en televisieapparatuur. Benieuwd geworden naar het resultaat? Bekijk hieronder de prachtige installatie van de Bellfires Horizon Bell XL3!

Plaatsing Bellfires Horizon Bell XL3

Brede gashaard met een strakke ombouw

Op de foto is het fantastische eindresultaat te bewonderen, de gehele constructie heeft een centrale opstelling in de woonkamer gekregen. Hier ziet u dat de televisie symmetrisch boven de gashaard is geplaatst. De kinderen genieten niet alleen van het televisieprogramma, maar ook van de dansende vlammen. Aangezien de ombouw in dezelfde kleur als de wanden is gedecoreerd, wordt de nadruk gelegd op het vuurbeeld en het uitzicht op de televisie. In combinatie met een licht en modern wooninterieur vormen alle elementen één geheel.

Wanneer de televisie wordt uitgezet, geniet de familie nog optimaal van de charme van de Bellfires Horizon Bell XL3. Vanuit de luie stoel of bank is het vuurbeeld aan of uit te zetten met de bijgeleverde afstandsbediening. Met een simpele druk op de knop behaalt de inbouwgashaard een nominaal vermogen van 10kW. Binnen de verbrandingskamer is een levensecht houtstammenset geplaatst, zodat de illusie van een kampvuur wordt opgewekt.

De familie heeft de mogelijkheid om de sfeerstand van de brander in te schakelen, waardoor de achterste brander uitschakelt. Het gevolg is dat de gashaard minder warmte afgeeft, maar toch een vol vuurbeeld behoudt. Dankzij deze techniek zijn de vlammen met 40% te verminderen, wat zeer gunstig is voor de stookkosten. Om de stookkosten nog meer te verminderen, is de Bellfires Horizon Bell Large 3 voorzien van een fors rendement van 85%. Kortom, de Bellfires Horizon Bell Large 3 biedt een levensecht vuurbeeld, een krachtig vermogen, een aanzienlijk rendement en is ideaal te combineren met een strakke ombouw.

Uw eigen Bellfires Horizon Bell XL3

De Bellfires Horizon Bell XL3, een prachtige brede gashaard die een heerlijke sfeer in uw woonkamer creëert. Heeft u net als de familie Fränzel interesse in het toestel? Neem direct contact op met de bekwame adviseurs van Haardenexpert en stel gerust uw vragen. Vergeet ook niet om vrijblijvende offerte aan te vragen via de website, e-mail of telefoon. Daarnaast bent u van harte welkom om onze luxe showroom te bezoeken, zodat u volop inspiratie doet voor uw woning. In deze showroom staan diverse houthaarden en gashaarden brandend opgesteld. Wij zetten alvast de koffie voor u klaar!

Geplaatst in: Binnenkijken bij