• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zwijndrecht

Staat een houtkachel kopen in Zwijndrecht op de planning? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. Onze professionals geven u graag raad, zodat u straks de kachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het leuk is om een nieuwe open haard te kopen, kan het ook een opgave zijn. Daarom informeren de professionals van Haardenexpert u graag meer over de mogelijkheden en wat de haard is die bij uw eisen past.

Maak een afspraak

Meerdere kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers assortiment van meerdere merken haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen ziet u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u ongestoord alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. In de showrooms ziet u deze houtkachelopstellingen:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het televisie kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u ook vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit is de beste keuze voor een perfect afgewerkte haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het vuur, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Zwijndrecht kopen

Kom langs en bekijk onze kachels in Zwijndrecht

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere houtkachels bewonderen in het echt? Bezoek dan een van onze mooie haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels in Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw houtkachel kopen in Zwijndrecht

Wilt u graag eerst antwoord op uw vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag vrijblijvend van passend advies.
Neem contact op