• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zuid-Holland

Staat een houtkachel kopen in Zuid-Holland op het programma? Dan bent u bij Haardenexpert aan het beste adres. Onze adviseurs geven u met alle plezier advies, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het aanschaffen van een fonkelnieuwe open haard fantastisch is, kan het ook vragen oproepen. Om die reden vertellen de adviseurs van Haardenexpert u graag meer over de mogelijkheden en welke houtkachel bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een groot aanbod van haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u eenvoudig alle opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk onderstaande haardopstellingen in de luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook boeken, planten en een mooie lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Zo kunt u televisie kijken én direct genieten van de vlammen.

houtkachel in Zuid-Holland kopen

Kom langs en ontdek onze open haarden in Zuid-Holland

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende haarden bekijken in het echt? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert altijd gratis uw auto neerzetten, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel kopen in Zuid-Holland

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woning en wensen past? Neem gerust contact met ons op. U ontvangt vrijblijvend een passend advies.

Neem contact op