• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zeeland

Wilt u een houtkachel kopen in Zeeland? Bij ons bent u op de goede plek. Onze adviseurs denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een fantastische kachel. Want, het kopen van een nieuwe kachel is niet alleen fijn, maar het kan daarnaast een karwei zijn. Daarom informeren de adviseurs van Haardenexpert u met plezier meer over de opties en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers assortiment van haardmeubels aan. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo krijgt u een goede impressie van alle opties voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze showrooms:

Met een tv-meubel Combineer uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, planten en een fantastische lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Op deze manier kunt u televisie kijken en het knisperende vuur bekijken.

houtkachel in Zeeland kopen

Vind uw houtkachel in Zeeland bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse soorten houthaarden in het echt bewonderen? Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland, doordat we veel expertise en ervaring in huis hebben. Onze goed bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij de showrooms van Haardenexpert kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Hebt u eerst nog een aantal vragen over een haard aanschaffen in Zeeland?

Wilt u liever eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze professionals. We geven u graag een advies gericht op uw situatie.

Neem contact op