• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Zandvoort

Staat een houtkachel kopen in Zandvoort op de agenda? Kom gerust langs bij Haardenexpert. Onze professionals denken met alle plezier met u mee voor het vinden van uw fantastische kachel. Want, het kopen van een nieuwe houtkachel is niet alleen geweldig, maar het kan een klus zijn. Onze experts informeren u graag over de mogelijke opties en informeren u met alle plezier welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw woonhuis.

Maak een afspraak

Diverse houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert ontdekt u een breed assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 opstellingen met haarden te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op deze manier kunt u rustig meerdere mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bewonder onderstaande kachelopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt gedurende het tv-kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit is de beste optie voor een perfect afgewerkte haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De open haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Op deze manier kunt u tv-kijken en het vuur bekijken.

houtkachel in Zandvoort kopen

Ontdek onze kachels in Zandvoort

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse houtkachels bekijken in het echt? Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste open haardenwinkels in Nederland. Onze perfect bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel kopen in Zandvoort?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke kachel bij uw woning en wensen aansluit? Twijfel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een eerlijk advies.
Neem contact op