• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Wolvega

Staat een houtkachel kopen in Wolvega op de agenda? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. De specialisten adviseren u graag bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, hoewel het super is om een nieuwe kachel aan te schaffen, kan het ook een karwei zijn. Onze professionals vertellen u graag over de mogelijke opties en wat de haard is die bij de verwachtingen hoort.

Maak een afspraak

Diverse kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert vindt u een breed assortiment van haardmeubels. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op die manier kunt u ongestoord meerdere mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rij met boeken, diverse accessoires of lichtspotjes.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u tv kijkt.

houtkachel in Wolvega kopen

Vind uw haard in Wolvega bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse houtkachels bekijken in het echt? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard kopen in Wolvega

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort kachel dat bij uw woning past? Twijfel niet om contact op te nemen. We voorzien u met genoegen vrijblijvend van passend advies.

Neem contact op