• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in West Maas en Waal

Zoekt u naar een houtkachel in West Maas en Waal? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze professionals helpen u met plezier bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen leuk, maar het kan ook een karwei zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u met plezier in de juiste informatie en vertellen u graag welke houtkachel overeenkomt met uw dromen en past bij uw huis.

Maak een afspraak

Verschillende haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een breed assortiment van haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goed gevoel van de opties voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bewonderen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een open haard gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt tijdens het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, bloemen en een fantastische lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Kies bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en open haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in West Maas en Waal kopen

Kom langs en ontdek onze houtkachels in West Maas en Waal

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende soorten haarden in het echt. Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Met onze kennis en bedrevenheid zijn we uitgegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard aanschaffen in West Maas en Waal?

Heeft u eerst nog wat vragen over het soort kachel dat bij uw woonhuis past? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven u met genoegen een advies op maat.
Neem contact op