• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Vriezenveen

Wilt u een houtkachel kopen in Vriezenveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten adviseren u met genoegen bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, het kopen van een gloednieuwe kachel is niet alleen fantastisch, maar het kan daarnaast een uitdaging zijn. De professionals van Haardenexpert voorzien u graag in kloppende informatie en welke haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een groot en divers aanbod van haardmeubels aan. U vindt in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u eenvoudig alle mogelijkheden bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bewonderen in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met houtkachel. Zo kunt u tijdens het televisie kijken genieten van de vlammen.
Met een kastenwand Als u gaat voor een wandenkast, dan kunt er ook boeken, planten en een prachtige lamp neerzetten.
Met een plateau Dit zorgt voor een perfecte afwerking van de open haard. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw televisie en houtkachel tot een cinewall. Geniet op deze manier van de vlammen, terwijl u tv kijkt.

houtkachel in Vriezenveen kopen

Kom langs en bekijk onze kachels in Vriezenveen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u meerdere soorten houtkachels in het echt bewonderen? Bezoek dan een van onze haardenshowrooms. Met onze expertise en ervaring zijn we gegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een haard kopen in Vriezenveen?

Wilt u liever eerst een reactie op uw vragen? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze specialisten. We geven u met alle plezier een advies op maat.

Neem contact op