• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Urk

Wilt u een houtkachel kopen in Urk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten denken met plezier met u mee voor het vinden van uw geweldige open haard. Want, hoewel het geweldig is om een nieuwe open haard aan te schaffen, kan het ook een karwei zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u graag in kloppende informatie en wat de houtkachel is die bij uw verwachtingen hoort.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een groot aanbod van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo ervaart u een goede indruk van alle opties voor een houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel gecombineerd met een tv-meubel. Zo kunt u tijdens het televisie kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand Als u gaat voor een wandenkast, dan kunt u er ook boeken, bloemen en een gezellige lamp kwijt.
Met een plateau Zorgt voor een fantastische afwerking van de houtkachel. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en open haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Op deze manier kunt u televisie kijken en het vlammenspel aanschouwen.

houtkachel in Urk kopen

Ervaar onze haarden in Urk

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende houtkachels bekijken in het echt? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn we gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.
Maak een afspraak

Liever eerst contact over een haard aanschaffen in Urk?

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en eisen past? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven u met plezier een advies op maat.
Neem contact op