• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Ubbergen

Staat een houtkachel kopen in Ubbergen op het programma? Dan bent u bij ons aan het beste adres. De specialisten adviseren u graag bij de zoektocht naar de kachel van uw dromen. Want, naast dat het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel leuk is, kan het ook veel vragen oproepen. De professionals van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en welke open haard bij uw woning en wensen past.

.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en divers assortiment van haardmeubels aan. U treft in onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen meer dan 450 opstellingen met haarden. Op deze manier krijgt u een goed gevoel van de opties voor uw houtkachel binnen of voor uw houtkachel buiten. In de showrooms vindt u deze open haardopstellingen:

Met een tv-meubel Kies voor een haard gecombineerd met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u gaat voor een kast, dan kunt er ook boeken, planten en een mooie lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer uw tv en haard tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vlammenspel, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Ubbergen kopen

Ervaar onze haarden in Ubbergen

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende kachels bekijken in het echt? Breng in dat geval een bezoek aan onze kachelshowrooms. We zijn gegroeid tot één van de grootste open haardenwinkels van Nederland, doordat we veel kennis en ervaring in huis hebben. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde gratis uw auto parkeren, zodat u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw houtkachel aanschaffen in Ubbergen

Wilt u eerst wat meer weten over welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen past? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze professionals. Zij voorzien u graag vrijblijvend van correct advies.

Neem contact op