• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Twello

Staat een houtkachel kopen in Twello op de planning? Bij ons bent u op de perfecte plek. Onze professionals denken graag met u mee voor het vinden van een droom houtkachel. Want, het kopen van een gloednieuwe houtkachel is niet alleen fantastisch, maar het kan een karwei zijn. De specialisten van Haardenexpert voorzien u met genoegen in de juiste informatie en vertellen u graag welke haard overeenkomt met uw wensen en past bij uw woonhuis. 

Maak een afspraak

Meerdere open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een breed assortiment van diverse soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Op die manier kunt u rustig meerdere opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Bekijk onderstaande haardopstellingen in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt tijdens het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan is de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en houtkachel worden samengevoegd, waardoor u een cinewall maakt. Geniet op deze manier van de vlammen, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Twello kopen

Vind uw houtkachel in Twello bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u diverse houtkachels bewonderen in het echt? Breng in dat geval een bezoek aan onze haardenshowrooms. Met onze expertise en ervaring zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. De showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn goed bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, waardoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een open haard kopen in Twello?

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en eisen past? Neem gerust contact met Haardenexpert op. We geven u met genoegen een advies op maat.

Neem contact op