• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Texel

Staat een houtkachel kopen in Texel op de planning? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. Onze adviseurs geven u graag advies, zodat u daarna de kachel van uw dromen heeft. Want, het kopen van een fonkelnieuwe houtkachel is niet alleen geweldig, maar het kan daarnaast een klus zijn. Daarom vertellen de experts van Haardenexpert u met alle plezier meer over de opties en welke open haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Bij Haardenexpert treft u een divers assortiment van haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in de luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo ervaart u een goede indruk van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u zien in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met open haard. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kast kunt u ook vaasjes, opgestapelde boeken of een prachtig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De haard strak ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en haard worden gecombineerd tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en het knisperende vuur bekijken.

houtkachel in Texel kopen

Vind uw haard in Texel bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Wilt u verschillende soorten houthaarden in het echt bewonderen? Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat we meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn uitstekend bereikbaar. U kunt bij Haardenexpert te allen tijde voor niets uw auto neerzetten, zodat u rustig geïnspireerd kunt worden.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw open haard aanschaffen in Texel

Bent u op zoek naar meer informatie over welke houtkachel bij uw woning en wensen past? Aarzel dan niet om meteen contact op te nemen met onze specialisten. U ontvangt vrijblijvend een persoonlijk advies.
Neem contact op