• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Scherpenzeel

Staat een houtkachel kopen in Scherpenzeel op de planning? Bij Haardenexpert bent u op de beste plek. Onze experts verstrekken u met alle plezier tips, zodat u straks de houtkachel van uw dromen heeft. Want, hoewel het fantastisch is om een nieuwe kachel aan te schaffen, kan het ook een klus zijn. Daarom vertellen de professionals van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijkheden en welke open haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Houtkachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een groot assortiment van diverse merken haardmeubels. In onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo ervaart u een goed gevoel van alle opties voor een houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een houtkachel in combinatie met een tv-meubel. Op die manier kunt tijdens het tv-kijken genieten van een knisperend vuur.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook boeken, planten en een fantastische lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een volmaakte afwerking van de open haard. Ga bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Combineer de televisie en haard tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken én tegelijkertijd genieten van het vuur.

houtkachel in Scherpenzeel kopen

Kom langs en bekijk onze houtkachels in Scherpenzeel

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder meerdere soorten haarden in het echt. Breng dan een bezoek aan onze haardenshowrooms. Met onze kennis en bedrevenheid zijn wij gegroeid tot één van de grootste haardenwinkels van Nederland. Onze goed bereikbare luxe showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een haard kopen in Scherpenzeel?

Wilt u graag eerst een reactie op 1 of meerdere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen. U ontvangt zonder verplichtingen een persoonlijk advies.

Neem contact op