Hero cover image

Houtkachels
Scherpenzeel

Bekijk alle houtkachels

Op zoek naar een houtkachel in Scherpenzeel?

Op zoek naar een houtkachel in Scherpenzeel?

Ontdek meer bij dé Haardenexpert

Dan bent u bij Haardenexpert op het juiste adres. Haardenexpert is zeer ervaren op het gebied van gashaarden en opereert door heel Nederland. In de centraal liggende showroom in Rijssen kunnen onze ervaren verkopers u advies geven op het gebied van gashaarden. Wij hebben ervaren installatieploegen door heel Nederland en kunnen u daardoor ook snel van dienst zijn. Heeft u een vraag? Kom bij ons langs in de showroom of neem contact met ons op.

Meer informatie over houtkachels

Vind de houtkachel die bij u past

Vind de houtkachel die bij u past

Keuze uit meer dan 500 modellen

Een gashaard biedt veel meer gemak dan een houthaard. Vroeger waren gashaarden nogal conservatief en onrealistisch, tegenwoordig zijn er gashaarden te koop waarbij de vlammen en de houtstammen bijna niet van echt zijn te onderscheiden. Een gashaard wordt op die manier een waardevolle aanvulling van uw interieur.

Door de afstandsbediening is de bediening van een gashaard kinderspel. U bent slecht één druk op de knop verwijderd van een fascinerend vlammenspel. Een houthaard kost soms wat tijd om aan te maken en bij te houden, een gashaard is zo aan en ook zo weer uit. Een gashaard is daarnaast bijzonder veilig, dus u kunt hem gerust aanmaken en eventjes weglopen als dat nodig is.

Een gashaard kan zeer efficiënt zijn. Als u kiest voor een gesloten systeem halen gashaarden wel 70-80 procent rendement, vanwege het optimale zuurstof gebruik. Wat ook een belangrijk punt is bij een gashaard is het gesloten verbrandingssysteem dat bij haarden op deze brandstof mogelijk is. Een uitmonding in het dak of de gevel zorgt zowel voor de afvoer van de verbrandingsgassen als voor de aanvoer van voldoende zuurstof.

Haardenexpert is leverancier van de merken: Barbas, Bellfires, CVO Fires, DRU, Element4, Faber, HAVE, Helex, Nestor Martin, Pelgrim, Saey, Thermocet, Wanders en nog vele andere merken.

Bekijk alle houtkachels

Haardenshowroom in Rijssen

Proef sfeer, voel warmte, bekijk verschillen

Stel uw vraag aan onze expert

Wij staan vandaag voor u klaar van 09:00 tot 17:00

Alles weten over onze haarden en kachels? Onze expert vertelt graag waar u op moet letten en wat er mogelijk is.

Neem contact op

Haardopstellingen

Combineer een haard met meubel

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Over Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met reeds 10 jaar ervaring op de markt en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert