Hero cover image

Houtkachel in Rotterdam

Staat een houtkachel kopen in Rotterdam op de planning? Bij ons bent u op de beste plek. De adviseurs helpen u met alle plezier bij de ontdekkingsreis naar de kachel van uw dromen. Want, naast dat het aanschaffen van een fonkelnieuwe open haard leuk is, kan het ook meerdere vragen oproepen. Onze adviseurs vertellen u met alle plezier over de opties en welke open haard bij uw huis en wensen past.

Maak een afspraak

Diverse open haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend assortiment van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier kunt u simpel ervaren wat de mogelijkheden zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u zien in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en open haard tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van de vlammen.
Met een kastenwand In de kastenwand is er daarnaast ruimte voor een rijtje boeken, meerdere accessoires of verlichting.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de haard. Ga bijvoorbeeld voor de optie hout of natuursteen.
Met een schouw Dan wordt de open haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De televisie en houtkachel worden gecombineerd, waardoor u een cinewall creëert. Geniet op deze manier van het knisperende vuur, terwijl u televisie kijkt.

houtkachel in rotterdam kopen

Vind uw kachel in Rotterdam bij Haardenexpert

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder meerdere soorten houthaarden in het echt. Breng dan een bezoek aan onze houtkachelshowrooms. We zijn uitgegroeid tot één van de grootste houtkachelwinkels van Nederland, doordat we veel kunde en ervaring in huis hebben. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. U kunt bij ons altijd voor niets uw auto neerzetten, zodat u ongestoord inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met Haardenexpert op voor vragen over uw kachel kopen in Rotterdam

Bent u op zoek naar meer informatie over welke kachel bij uw woonhuis en wensen aansluit? Aarzel niet om contact op te nemen. We voorzien u met genoegen vrijblijvend van correct advies.
Neem contact op
 

Maak uw keuze

Kies het model houtkachel wat bij u past

Daarom kiest u voor Haardenexpert

Dé haardenexpert

Dé haardenexpert

Wij denken graag met u mee, van haard tot complete opstelling.

Groot installateursnetwerk

Groot installateursnetwerk

Altijd dichtbij, afstand is geen probleem. Wij rekenen nooit voorrijkosten.

Klantwaardering 8,8

Klantwaardering 8,8

Ruim 3500 haarden geplaatst, klanten waarderen ons met een 8,8.

Exclusieve showroom

Exclusieve showroom

Sfeer proeven en trends bekijken. Ontdek de nieuwste haarden.

Team Haardenexpert

Over Haardenexpert

Meer dan 10 jaar de expert in haarden

Haardenexpert is al vele jaren een van de meest toonaangevende haarden- en kachel zaken. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we natuurlijk supertrots op! Door onze persoonlijke benadering en korte lijnen bent u altijd verzekerd van passend advies en een stijlvolle oplossing.

Met onze kennis en een aanstekelijke passie voor het vak gaan wij verder dan de traditionele verkoop. Wij creëren unieke en eigenzinnige haardopstellingen. Daarom vindt u bij Haardenexpert alleen haarden & kachels van absolute topmerken. Onze experts vertellen u hier graag meer over.

Lees verder over Haardenexpert