• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Rijnwaarden

Staat een houtkachel kopen in Rijnwaarden op het programma? Bij Haardenexpert bent u op de goede plek. De specialisten helpen u met plezier bij de ontdekkingsreis naar de houtkachel van uw dromen. Want, het kopen van een fonkelnieuwe kachel is niet alleen geweldig, maar het kan een karwei zijn. Om die reden informeren de adviseurs van Haardenexpert u met alle plezier meer over de mogelijke opties en welke haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U treft bij ons een divers aanbod van diverse soorten haardmeubels. Er zijn meer dan 450 haardopstellingen te vinden in onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen. Zo kunt u eenvoudig meerdere opties bekijken voor uw houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande haardopstellingen kunt u zien in onze showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor een tv-meubel met haard. Zo kunt u gedurende het televisie kijken genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand Als u kiest voor een wandenkast, dan kunt er ook tijdschriften, bloemen en een fantastische lamp kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een mooie afwerking van de houtkachel. Kies bijvoorbeeld voor natuursteen of hout.
Met een schouw De haard mooi ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en houtkachel worden samengevoegd tot een cinewall. Geniet op deze manier van het vuur, wanneer u televisie kijkt.

houtkachel in Rijnwaarden kopen

Ervaar onze haarden in Rijnwaarden

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende type houtkachels in het echt. Kom dan eens kijken in onze luxe haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste haardenwinkels in Nederland. De luxe showrooms zijn centraal gelegen in Apeldoorn en Rijssen en zijn perfect bereikbaar. Bij onze luxe showrooms kunt u altijd gratis parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst persoonlijk contact over een open haard aanschaffen in Rijnwaarden?

Wilt u eerst wat meer weten over welke kachel bij uw woonhuis en wensen past? Neem gerust contact met Haardenexpert op. Zij voorzien u met genoegen vrijblijvend van passend advies.

Neem contact op