• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Oosterhout

Bent u op zoek naar een houtkachel in Oosterhout? Bij ons bent u op de goede plek. Onze specialisten verstrekken u met alle plezier suggesties, zodat u daarna de houtkachel van uw dromen heeft. Want, naast dat het kopen van een fonkelnieuwe open haard geweldig is, kan het ook meerdere vragen oproepen. De experts van Haardenexpert voorzien u graag in de juiste informatie en welke open haard bij uw woning en wensen past.

Maak een afspraak

Verschillende kachel opstellingen

Zorgen voor een wow factor

Haardenexpert biedt een breed en verschillend aanbod van haardmeubels aan. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Zo kunt u eenvoudig bewonderen wat de opties zijn voor een houtkachel binnen of houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze showrooms:

Met een tv-meubel Ga voor een haard in combinatie met een tv-meubel. Zo kunt tijdens het tv-kijken genieten van het vuur.
Met een kastenwand In de wandenkast kunt u daarnaast vaasjes, opgestapelde tijdschriften of een gezellig klein lampje kwijt.
Met een plateau Dit zorgt voor een fantastische afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De open haard perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis Uw televisie en open haard worden gecombineerd tot een cinewall. Zo kunt u tv-kijken en het vlammenspel bekijken.

houtkachel in Oosterhout kopen

Ervaar onze houtkachels in Oosterhout

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder diverse type houtkachels in het echt. Kom dan eens kijken in onze haardenshowrooms. Doordat wij meer dan 10 jaar ervaring hebben, zijn we één van de grootste houtkachelwinkels in Nederland. Onze luxe showrooms in Apeldoorn en Rijssen liggen centraal en zijn perfect bereikbaar. Er is gratis parkeergelegenheid, hierdoor u rustig inspiratie kunt opdoen.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op voor vragen over uw kachel aanschaffen in Oosterhout

Bent u op zoek naar meer informatie over welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen aansluit? Aarzel dan niet om direct contact op te nemen met onze professionals. Wij voorzien u graag vrijblijvend van passend advies.

Neem contact op