• De échte expert in haarden en kachels.
  • Gegarandeerd het beste advies.
  • Vakkundige installatie, overal in Nederland.
  • Ook voor (maatwerk)interieurbouw.

Hero cover image

Houtkachel in Oldeberkoop

Staat een houtkachel kopen in Oldeberkoop op het programma? Kom dan eens langs bij Haardenexpert. Onze specialisten denken met alle plezier met u mee voor het vinden van een droom houtkachel. Want, hoewel het geweldig is om een nieuwe kachel te kopen, kan het ook een karwei zijn. Daarom informeren de specialisten van Haardenexpert u met plezier meer over de mogelijkheden en welke houtkachel bij uw woonhuis en wensen past

Maak een afspraak

Verschillende haard opstellingen

Zorgen voor een wow factor

U vindt bij ons een groot aanbod van diverse soorten haardmeubels. In onze showrooms in Apeldoorn en Rijssen vindt u meer dan 450 haardopstellingen. Op deze manier ervaart u een goede indruk van de mogelijkheden voor uw houtkachel binnen of voor een houtkachel buiten. Onderstaande opstellingen met haarden kunt u bekijken in onze luxe showrooms:

Met een tv-meubel Kies voor het combineren van uw tv-meubel en houtkachel tot een complete opstelling. Om tijdens het tv-kijken te genieten van het vlammenspel.
Met een kastenwand In de kastenwand is er ook ruimte voor een rijtje boeken, diverse accessoires of verlichting.
Met een plateau Zorgt voor een mooie afwerking van de open haard. Maak bijvoorbeeld de keuze voor hout of natuursteen.
Met een schouw De houtkachel perfect ingebouwd in een schouw of ombouw.
Met een tv-nis De tv en open haard worden gecombineerd, waardoor u een cinewall maakt. Zo kunt u televisie kijken en het knisperende vuur bekijken.

houtkachel in Oldeberkoop kopen

Kom langs en bekijk onze open haarden in Oldeberkoop

Ruim assortiment, voor elk wat wils

Bewonder verschillende soorten houthaarden in het echt. Bezoek dan een van onze haardenshowrooms. Met onze expertise en bedrevenheid zijn we uitgegroeid tot één van de grootste houtkachel winkels van Nederland. Onze perfect bereikbare showrooms liggen centraal in Apeldoorn en Rijssen. Bij de showrooms kunt u te allen tijde zonder kosten parkeren.

Maak een afspraak

Liever eerst contact over een houtkachel kopen in Oldeberkoop?

Bent u op zoek naar meer informatie over welke houtkachel bij uw woonhuis en eisen past? Aarzel niet om contact op te nemen. We geven u met plezier een advies op maat.

Neem contact op